Ali Yalçın'a İLKSAN Cevabı: Yalancının Mumu Yatsıya Kadar Bile Yanmadı!

Bugün Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın tarafından İLKSAN desteği ile yürütülen “Dijital Öğretmenler Projesi" ile ilgili bir anket çalışmasında cinsiyet üzerinden eleştiriler getirilmişti.

Bugün Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın tarafından İLKSAN desteği ile yürütülen “Dijital Öğretmenler Projesi" ile ilgili bir anket çalışmasında cinsiyet üzerinden eleştiriler getirilmişti.  

İddiaya göre; projede öğretmenler tarafından doldurulan anket çalışmasında cinsiyet seçeneği olarak "Erkek-Kadın" seçenekleri ile birlikte 3. seçenek olarak da "Diğer" seçeneği sunulmaktaydı.

Söz konusu iddialara İLKSAN tarafından resmi sosyal medya hesabından yalanlama geldi.

İLKSAN açıklamalarını paylaşan Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı M. Yaşar Şahindoğan şu açıklamalarda bulundu:

"İlksan seçimlerinde sürekli hezimete uğrayan ve bu korkuyla en son yapılan İlksan seçimlerine girme cesareti bile gösteremeyen sendikanın genel başkanının ulaşamadığı kurumu kötüleme amaçlı yaptığı paylaşımın asılsız ve iftira niteliğinde olduğu ortaya çıktı. Güya İlksan’ın yayınladığı bir anket ile ilgili olarak ortaya attığı iddialar ilksan tarafından yapılan açıklama ile yalanlandı.

İlksan söz konusu anketin ilksan’ın yaptığı anket olmadığını- ilksan’ın yaptığı anketteki ilgili sayfayı paylaşarak- net bir şekilde ortaya koydu. Anlaşılan ilgili sendika başkanı Habitat adlı kuruluşun sayfasındaki bir anketi, ilksanın anketi gibi yayınlayarak gerçek dışı bir paylaşıma imza atmıştır.

Ulaşamadığı ilksan’ı her fırsatta gözden düşürme gayreti içerisine giren bu başkan bu paylaşımı ile hırstan gözlerini gerçeğe kapattığını, vicdan ve insafı rafa kaldırdığını açıkça ortaya koymuştur. Ancak gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.Bu sefer gerçek çok çabuk ortaya çıkmış ve müfteri olanların mumlarının yatsıya kadar bile yanmasına izin vermemiştir."

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Ali Yalçın'dan İLKSAN Tepkisi: Neyi meşrulaştırmaya çalışıyorsunuz?

MEB PERSONEL Haberleri