Ali Yalçın'dan Açığa Almalara Tepki

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Paralel Yapı ile mücadele kapsamında kamuda yaşanan açığa almalarla ilgili usulsüz işlemlere tepki gösterdi.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın,  Paralel Yapı ile mücadele kapsamında kamuda yaşanan açığa almalarla ilgili usulsüz işlemlere tepki gösterdi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ali Yalçın; en bariz örnek olarak Kastamonu Üniversitesi'nde yaşanan açığa almaya tepki gösterdi.

"Kastamonu Rektörü Seyit Aydın'ı uyarıyorum. Bu yaptığınız itibar suikastıdır. Buna sessiz kalmayacak ve sesimizi yükselteceğiz.
 

YÖK Başkanı'nı, bu sorumsuz davranışı durdurmak ve itibar suikastı yapan rektöre kayıtsız kalmamak için acilen göreve davet ediyorum.
 

Devletin güvenliğini sağlamak için yapılan açığa alma işlemi paralelle alakası olmayan mağdur üretebilir mi evet.Burada hukuk işleyecek.
 

Fakat paralel olmadığını bildiği ve teyit ettiği, meşveret cemaatinden birisini bu süreçte almak resmen itibar suikastı ve sorumsuzluktur.
 

"Bu sürec zehirlenmek istense ne yapılabilir" diye sorulsa verilecek cevap Kastamonu Rektörü Seyit Aydın'ın yaptığıdır."

"Eğitim-Bir-Sen olarak, devletin güvenliğinin sağlanması için hızlı açığa almalarda paralelle alakası olmayan üyelerimizin hakkını arayacağız"

www.memurpostasi.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

SENDİKALAR Haberleri