Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Davutoğlu'na hitaben "Adım Devlet olduğu kadar devletime sahip çıkarım" dedi. Ardından seçmenlere seslenerek "Biz iktidara hazırız" mesajını verdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Meclis'teki grup toplantısı konuşmasına ekonomi değerlendirmesi ile başladı.

Konuşmanın sonlarına doğru önümüzdeki seçimlerle ilgili mesajlar veren Bahçeli "Sayın Davutoğlu, bilmiyorsan sana öğreteyim; adım Devlet olduğu kadar devletime sahip çıkarım, milletime asla toz kondurmam" dedi.

"BİZ İKTİDARA HAZIRIZ"
"Biz iktidara hazırız, Türkiye’yi yönetmeye tüm donanımızla kararlıyız" diyen Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü;

"AKP, azdırdığı teröristleri bahane göstererek muhalif sesleri kısmaya, demokratik tepkileri bastırmaya çalışmaktadır. Davutoğlu için atış serbesttir, mikrofon müsaittir, nasılsa kendisini çılgınca alkışlayan bindirilmiş kıtalar hazırdır.

Sayın Davutoğlu, bilmiyorsan sana öğreteyim; adım Devlet olduğu kadar devletime sahip çıkarım, milletime asla toz kondurmam"

ÜLKEDE EKONOMİK DENGE KALMAMIŞTIR
Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları şöyle;

"Toplumsal güven sarsılıyor, gelecekle ilgili beklentiler bozuluyorsa elbette ekonomi bundan olumsuz şekilde etkilenecektir. Hukukun gölgelendiği, adaletin askıya alındığı, sosyal ve siyasal gerilimlerin tırmandığı bir ülkede konomik denge ve düzenden bahsetmek de saflıkla eşanlamlıdır.

Yaşanan ekonomik temelli sıkıntı ve açmazlar Hükümet’in iddialarını tümden yalanlamakta, tümden rafa kaldırmaktadır. Örtülemez, kapatılamaz, saklanamaz devasa sorunlar Başbakan ve Hükümetinin siyasi aldatma ve kandırma mekanizmasını çürütmektedir.

BAŞBAKAN HAYAL TACİRLİĞİNE DEVAM EDİYOR
Fakat Başbakan hala hayal tacirliğine, ezberlediği klişe ve şablon ifadelerle süslediği umut satıcılığına devam etmektedir.  Hükümet zihniyeti iş bulmada bu kadar başarılı bir noktada ise, milyonlarca vatandaşımızın işsiz güçsüz kalmasını nasıl açıklayacaktır?

Başbakan yandaşlara iş bulmayı marifet görüyorsa, hakkı vardır; bu alanda eline kimse su dökemeyecektir. Başbakan eşe, dosta, akrabaya, bakan yakınlarına ballı ve bol kazançlı iş kapıları açmakla övünüyorsa, yine diyecek bir şey yoktur; hakikaten de bu konuda ustalık belgesi alacak seviyelere gelmiştir.

SAYIN DAVUTOĞLU AKLIN BAŞINDA MI?
Yine de sormadan geçemeyeceğim, Davutoğlu kişi başına düşen gelir rakamını söylerken ciddi midir? Türkiye hangi arada 19 bin dolarlık kişi başı gelire ulaşmıştır? Sayın Davutoğlu, senin aklın başında mıdır?

4 şubat 2015 tarihinde, kaçak sarayda hitap eden Cumhurbaşkanı kişi başı gelirde şu anda 10 bin dolar demişti. Hatırlarsanız aynı Erdoğan 3 nisan 2012 tarihinde grup toplantısında bu rakamın 10 bin 444 dolar olduğunu ifade etmişti. 2014’te 10 537 dolar olan gelirin, 2015’in ilk aylarında 19 bin’e çıkması, sırrını hiç kimsenin bilmediği matematik yöntemlerinin bir sonucu olsa gerektir.

Çamur Ahmet bu sefer de cebir Ahmet olup çıkmıştır. IMF’nin 2015’te kişi başı milli gelirinin 11 bin 018 dolara çıkmasını tahmin etmesi henüz çok yenidir.

BİZ KÜP YAPIP HARAM LOKMA İLE DOLDURMADIK
Servetine servet katan sonradan görme kaymak tabakanın, rüşvetçilerin, soyguncuların kimler olduğunu pek tabiidir ki Davutoğlu bilmektedir. Başbakan İsviçre bankalarına kaçırılan paraları, açılan gizli hesapları baz alarak kişi başına düşen milli gelir hesabı yapıyorsa emin olunuz ki, açıkladığı rakam çok eksik ve yetersizdir.

17-25 Aralık lobisi Başbakan’ın vicdanını törpülemiş, dilini mühürlemiş, baştan ayağa esir almıştır. Allah’a şükür biz küp yapıp içini haram lokma ile doldurmadık. Allah’a şükür etrafımızda ne yamuk, ne de ahlaksızlıkla yamulan namert gördük. Yanımızda ne ihanetten dört köşeye dönmüş millet hasımları, ne de kalbi silindire çevrilmiş şeref fukaraları bulduk.

İKTİDARA GEOMETRİK ŞEKİLLERLE CEVAP VERDİ
Siz kendinize bakın, kendi derdinize yanın, kendi çukurunuzda birbirinizle uğraşın. Sayın Davutoğlu 12 yıl boyunca paraleli çizen siz, doğrudan sapan siz, 17-25 Aralık çemberine sığan siz, PKK’nın simetrisi olan siz, Oslo’da ihanet karesine giren siz, Türkiye’ye BOP prizmasından bakan yine sizsiniz.

Sayın Davutoğlu, sen git de saraydaki abin gelsin; karşımıza 17-25 Erdoğan çıksın. Döviz borçlusu vatandaşlarımız Erdoğan’ın şamarını yemiştir. Döviz cinsinden yükümlülükleri bulunan şirketler Erdoğan’ın ceremesini çekmiştir.

TÜRKİYE EKONOMİSİ İMDAT ÇAĞRISI VERMEKTE
Açıktır ki, piyasada geçerli olan faiz oranı Merkez Bankası’nın belirlediği politika faiz oranından çok fazladır. Siyasi baskılarla inen veya inecek faizin yan tesiri olarak; cari açık büyüyebilecek, buna bağlı olarak enflasyon yukarı tırmanacaktır.

AKP faiz lobisinin içimize yerleştirdiği, rantiyecilerin beslediği, para baronlarının sırtını sıvazladığı karaborsa ve kapkaççı zihniyettir. Türkiye ekonomisi imdat çağrısı vermekte, rüşvet ve yolsuzluk faillerinin emellerine mahkûm edilmektedir.

CUMHURİYETİN TEMEL DEĞERLERİYLE TERS DÜŞMEKTEDİR
Erdoğan, paralel diyerek ve bir ara “zaten battı” suçlamasıyla malum bir bankanın yönetimine kanunsuz şekilde el koydurmuştur. Erdoğan sözde faiz lobisiyle mücadele ederken döviz lobisine hizmet etti. Erdoğan'ın "havalimanında doların yükselmesiyle benim ilgim yok" demesi sorumsuzluk örneğidir.

Erdoğan tarafım demekle milletin etrafında durduğunu söylüyor. Herkese eşit mesafede duracak, devlete leke sürdürmeyeceksin. Erdoğan, Cumhuriyetin temel değerleriyle ters düşmektedir. Yüce dinimizi istismar ederek, yıllar yılı milletimzin tertemiz duygularnı istismar etmiştir.

BİZ İKTİDARA HAZIRIZ
Biz geleceğin dünyasında kimliğimizle,kültürümüzle,kardeşliğimizle, tarihimizle, dilimizle ve dinimizle yer almak istiyor. bağımsız, kuvvetli, küresel bir güç olmuş Türkiye’yi inşa etmeyi amaçlıyoruz. Bunun için emperyalist bir proje, küresel bir tasarım olan AKP’den kurtulmak ön şarttır.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin siyaset anlayışının; öznesi insan, nesnesi devlet, yüklemi demokrasi,cümlesi ise millettir. Biz iktidara hazırız, Türkiye’yi yönetmeye tüm donanımızla kararlıyız.

ADIM DEVLET OLDUĞU KADAR DEVLETİME SAHİP ÇIKARIM
AKP, azdırdığı teröristleri bahane göstererek muhalif sesleri kısmaya, demokratik tepkileri bastırmaya çalışmaktadır. Davutoğlu için atış serbesttir, mikrofon müsaittir, nasılsa kendisini çılgınca alkışlayan bindirilmiş kıtalar hazırdır.

Sayın Davutoğlu, bilmiyorsan sana öğreteyim; adım Devlet olduğu kadar devletime sahip çıkarım, milletime asla toz kondurmam.

SENARYOLARINIZI BAŞINIZA YIKACAĞIM
Vandallarla, işbirlikçilerle, ihanetten vicdanları kapkara olmuş hainlerle düşüp kalkan sensin ve Hükümeti’ndir. Sayın Başbakan itiraf ediniz, İmralı’da canibaşıyla konuşurken bölücü mü oldunuz?

Açıklayınız, Kandil’de PKK’yla aynı masayı paylaşırken terörist mi kesildiniz? Çok şükür biz her yerde olduğumuz gibi konuşur, konuştuğumuz gibi oluruz ve Müslüman Türk olarak aleme sesleniriz.

Sayın Davutoğlu, sana ve zihniyetine her yerde farklı farklı yüzlerle konuşma konusunda başarılar dilerim. Adım gibi yaşatmaya ant içtiğim bu ülkeyi sizlere bırakmayacağım,tezgahlarınızı,senaryolarınızı inşallah başınıza yıkacağım"

ensonhaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri