Eğitim Sürecinde Gerekli 4 Program

Eğitim sürecinizi daha verimli şekilde değerlendirmek istiyorsanız bu süreci daha verimli geçirebilmenizi sağlayan programlardan yararlanabilirsiniz. Her biri farklı kullanım alanlarına ve amacına sahip olan bu programları bir arada da kullanarak...

Eğitim sürecinizi daha verimli şekilde değerlendirmek istiyorsanız bu süreci daha verimli geçirebilmenizi sağlayan programlardan yararlanabilirsiniz. Her biri farklı kullanım alanlarına ve amacına sahip olan bu programları bir arada da kullanarak da çalışmalarınıza devam edebilirsiniz.

Epic Pen
Eğitim sürecinde en fazla tercih edilen programlar arasında Epic Pen Akıllı Tahta programı da yer alıyor. Windows üzerinde çalışan programların üzerine çizim yapabileceğiniz bu program sayesinde başkalarına göstermek istediğiniz özel notlarınızı çizerek gösterebilirsiniz. İstediğiniz yerleri işaretleyebilmenizi sağlayan program içerisinde kalem ve highlighter gibi araçlar da yer alıyor. Epic Pen'i indirmek için buraya tıklayıp devam edebilirsiniz.

DynEd
DynEd programı bir diğer popüler eğitim programıdır. Dünya genelinde 9 milyonu aşkın öğrencinin kullandığı bu program İngilizce dilini en verimli ve doğru şekilde uygulanmak isteyenlerin kullandığı bir uygulama olarak ortaya çıkıyor.

İnternet bağlantısız offline olarak da çalışabilen program her yaştan kullanıcıya uygundur. Üzerinde çalıştığınız derslerden çıkan sonuçları analiz ederek İngilizce dilinizi geliştirmeye başlayabilirsiniz. Dyned programını buradan indirebilirsiniz

DynEd Records Manager
Bir diğer önemli eğitim programı ise DynEd Records Manager  programıdır. DynEd programı ile entegre bir şekilde çalışabilen bu programı kullanarak eğitim kayıtlarınızı takip edebilir ve kayıtlı bilgiler üzerinde hakimiyet kurabilirsiniz.

Bireysel, ofis, sınıf, bina, kampüs ve uzaktan eğitim gibi alanlarda veri saklama imkanı sunan bu programdaki verileri e-posta ile gönderebilir veya dilerseniz dışa aktarabilirsiniz. Hangi eğitim programını tercih edecek olursanız olun, o programın en güncel sürümünü indirmeyi asla ihmal etmeyin.

Scratch
Bu program ile çizimler ve animasyonlar yapabilirsiniz. 8-16 yaş aralığına uygun olan Scratch, genç yaş gelişimi ve bilgisayar aşinalığı kazanma açısından oldukça yararlı bir programdır. Şöyle ki Eğitim Bilişim Ağı bu bağlantıdan bu yazılımın eğitimini desteklemektedir. Yine aynı sayfada bilgisayarınıza indirme seçenekleri de bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri