Emniyet'e Operasyonda 2. Dalga: Çok Sayıda Gözaltı Var

Sabah saatlerinde polislere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. 14 ilde düzenlenen operasyonlarda 33 kişi gözaltına alındı.

Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin 22 Temmuz’da yaptığı ‘yasa dışı dinleme’ yapıldığı iddiasıyla başlatılan operasyonunun 2. ayağı bu Sabah başladı. 14 ilde eş zamanlı operasyon yapılıyor. Operasyon kapsamında 33 kişi gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında İstanbul'un yanı sıra Ankara, Van, Mardin, Hakkari, Batman, Diyarbakır, Şırnak, Bitlis, Bingöl, Iğdır, Ağrı, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta belirlenen adreslerde arama yapıldığı bildirildi.

VAN'DA GÖREVLİ 4 POLİSE GÖZALTI KARARI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla bu Sabah polislere yönelik gerçekleştirilen ikinci dalga operasyonda Van'da görevli 4 polis gözaltına alındı. Van Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 4 polisten 3'ü Sabah saatlerinde terörle mücadele şubesi ekiplerince gözaltına alındı. İzinde olan bir polisin ise farklı bir ilde gözaltına alındığı öğrenildi. Şüpheliler, işlemlerinin ardından İstanbul'a gönderilecek.

IĞDIR'DA BİR EMNİYET GÖREVLİSİ GÖZALTINA ALINDI

Iğdır'da Sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda bir emniyet görevlisi gözaltına alındı.

İsmi ve görev yeri açıklanmayan H.A. isimli emniyet görevlisinin ifade vermek üzere İstanbul'a gönderileceği kaydedildi.

BİNGÖL'DE 1 KOMİSER YARDIMCISI GÖZALTINDA

Bingöl'de 1 komiser yardımcısı gözaltına alındı. Asayiş şubede görev yaptığı öğrenilen polis memuru, işlemlerinin tamamlanmasının ardından İstanbul'a gönderilecek.

MARDİN VE HAKKARİ'DE 4 KOMİSER GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Hakkari'de 3, Mardin'in Ömerli ilçesinde de 1 komiser gözaltına alındı. İstanbul merkezli olarak bu Sabah başlatılan ikinci dalga operasyon kapsamında gözaltına alındıkları belirtilen emniyet görevlileri, İstanbul'a gönderiliyor. Gözaltılarla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

TATVAN'DA 1 POLİS GÖZALTINDA

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir emniyet görevlisi gözaltına alındı. İstanbul'a gönderilen polisin, 17 Aralık'taki yolsuzluk operasyonunun ardından Bitlis’in Tatvan ilçesine tayin edildiği öğrenildi. Konuyla ilgili resmi açıklama yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri