İsmet Yılmaz; Bahçeli ve Demirtaş ile görüştü

AK Parti TBMM Başkanı adayı İsmet Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ziyaret etti. Yılmaz ve Bahçeli'nin görüşmesi 7 dakika sürdü.

Yılmaz görüşme sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bugün sayın MHP Genel Devlet Bahçeli’den randevu talep etmiştik, sağ olsun kabul ettiler. Zor dönemlerde ülkenin, birliğine bütünlüğüne ilişkin kendisinin hayırlı kararlar verdiğini milletimiz görmüştür.

Seçim sonuçları uzlaşmayı ortaya çıkardı. Bu uzlaşmanın olacağı bir dönemde sayın Genel Başkan’dan destek talep ettik. Gelişen süreç içersinde hayırlısını ve gelişen sürecin sonucu ortaya çıkaracağını söyledi. 

İSMET YILMAZ, SELAHATTİN DEMİRTAŞ'LA GÖRÜŞTÜ
Devlet Bahçeli ile görüşen İsmet Yılmaz HDP Genel Merkezi'ne geldi. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile görüşen İsmet Yılmaz görüşme sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İsmet Yılmaz; "Sayın Selahattin Demirtaş bu seçim sonuçlarının bir uzlaşma çıkarttığını, uzlaşmayı bütün partilere zorunlu kıldığını, seçim sonuçlarının kendilerine vermiş oldukları mesajı çok iyi anladıklarını Türkiye'nin birlik ve bütünlüğününden yana bir tavır sergileyeceklerini söylediler. Her partinin kendi adayı var. Birinci seçimin turlarında kendi adaylarını destekleyeceklerini, ancak ondan sonraki durumda çıkan sonuca göre uzlaşma doğrultusunda hareket edeceklerini söylediler." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KAMU PERSONELİ Haberleri