Memur-Sen'den Ali Yalçın'a Ziyaret

Memur-Sen ve Bağlı Sendikalardan Hayırlı Olsun Ziyareti

Eğitim-Bir-Sen 5. Olağan Genel Kurul sonucunda Genel Başkan seçilen Ali Yalçın ve yönetim kuruluna Memur-Sen ve bağlı sendikaların yönetimleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.



 

Ziyarette konuşan Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Toç-Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya, Eğitim-Bir-Sen’in Memur-Sen Konfederasyonu’nun lokomotif sendikası olduğunu belirterek, “Eğitim-Bir-Sen önemli, çünkü tohumunu atan medeniyet şairimiz, Mescid-i Aksa şairimiz, yerli düşüncenin mimarı Akif İnan. Eğitim-Bir-Sen’i asıl önemli kılan, 320 bin üyesi kadar Akif İnan’ın attığı tohumun çınara dönüşmesidir. Yeni yönetimin devraldığı sorumluluğun bilincinde olarak bu çınarı daha da büyüteceğinize inancımız tamdır” dedi.






Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, yeni yönetime başarı dileklerini ileterek, “5. Olağan Genel Kurulu sonucunda şekillenen yeni yönetimin eğitim çalışanları ve milletimiz için hayırlı olsun” diye konuştu.






Enerji-Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Ali Yalçın’a ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.



 


Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, iki liste olarak girilen kongrenin demokrasi şöleni havasında geçmiş olmasının kayda değer olduğunu ifade ederek yeni yönetime başarılar diledi



 


Büro-Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan ise, takdire şayan bir kongre sürecinin sonunda seçilen yeni yönetime başarılarla dolu bir gelecek temennisinde bulundu.



Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sonucun eğitim çalışanlarına, milletimize ve dünya mazlumlarına hayırlı olmasını dileyerek, beklentileri boşa çıkarmamak için ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini söyledi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MEB PERSONEL Haberleri