Ramazan Çakırcı - M. Yaşar Şahindoğan Sosyal Medyada Kapıştı!

Şırnak'ın İdil ilçesinde yaşanılan bir olay Türk Eğitim-Sen ve Eğitim-Bir-Sen yöneticilerini karşı karşıya getirdi.

Şırnak'ın İdil ilçesinde yaşanılan bir olay Türk Eğitim-Sen ve Eğitim-Bir-Sen yöneticilerini karşı karşıya getirdi. 

İlk olarak Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı M. Yaşar Şahindoğan'dan geldi. Şahindoğan, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer vermişti; 

"MAKAMLAR SENDİKA OLMUŞ İDİL’DE!

Şırnak İdil EBS İlçe Başkanı, Görevlendirme İdil İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü ve Aday Öğretmenlerin Adaylık süreçlerinde maarif müfettişi olarak da görevlendirilen M.SELİM TEPE makamda ikna(!) ettiği bir öğretmeni üye yapıp bunu sosyal medyadan ağababalarına ithaf etmiş... Biz de daha önce bu şahısla ilgili şikayetlerimizi ilettiğimiz MEB yetkililerine ithaf ediyoruz. İşte görevlendirdiğiniz ve hala görevde tuttuğunuz adam...Bu devlet adabına ve devlet adamlığına kökten aykırı tablonun ortağı da sizsiniz."

RAMAZAN ÇAKIRCI'DAN SERT  CEVAP!

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı bu iddialara "asılsız" ve açılan soruşturmaya "düzmece" dedi. 

İşte o açıklamalar:

"Bir çetenin verdirdiği bir dilekçeden dolayı İdil Temsilcimiz @mselimtepe  hakkında soruşturma açılmıştı. Aynı zamanda şube müdürü olan temsilcimizin mahalli çetelerle mücadelesinde nasırına basılan müfteriler, İdil Temsilcimizin sendikal çalışma yapmasından rahatsız olmuşlar.

Ya şark kurnazlığı yaptıkları ya da gerçekten cahil oldukları için şikâyet etmişler. * Eğitim-Bir-Sen’nin sahadaki azmine dayanamayan, kinini dizginlemeyen sözde sendikacılar da meselenin aslına bakmadan fırsatçılık yapıyorlar.

Soruşturma açılan temsilcimizin hedefte olmasının nedeni, bir zamanlar KCK ve FETÖ’yle olduğu gibi şimdi de yeni türedi çetelere karşı verdiği mücadeledir. Hem ifa ettiği kamu görevindeki başarısı, hem de cesur yürekli sendikacılığı nedeniyle başkanımızı tebrik ediyorum.

İdil’deki mahalli çetenin kurduğu kumpasın Ankara ayağına omuz veren hukuk bilmez sözde sendikacıların iftiralardan ve asılsız ithamlardan ibaret suçlamalarıyla başlatılan düzmece soruşturma kendileri açısından fiyaskoyla sonuçlandı.

Her zaman ki gibi müfteriler değil emek verenler, yalancılar değil hakiki sendikacılar kazandı. İdil temsilcimiz@mselimtepe mücadelesiyle uykularını kaçırdığı Ankara’daki sendikacı müsveddeleri ve onların yerli işbirlikçilerine karşı mücadelesinde elbette yalnız değildir.

İftiralarıyla, kumpaslarıyla sonuç alacağını zannedenler şunu iyi bilsinler: Ne Müfettişler tetikçiniz. Ne İl Müdiresi emir eriniz. Nede İlçe Kaymakamı memurunuzdur. Size tetikçilik yapacaklara da hodri meydan..."

M. YAŞAR ŞAHİNDOĞAN'DAN YENİ AÇIKLAMA

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı'nın yukarıda yer alan açıklamaları sonrasında, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı M.Yaşar Şahindoğan'dan yeni açıklamalar geldi. 

İşte o açıklamalar:

"İdil’deki rezaleti gözler önüne sermemizden rahatsız olup söyleyecek sözü kalmayanlara Ankara’daki cürmünü bildiğimiz ağababaları da sahip çıkmış yalnız değil demiş. Yalnız olmadığını ve her şeyin ağababalarının bilgisi dahilinde olduğunu biz de biliyoruz.

Sendika görünümlü taşra çeteleriyle ve Ankara uzantılarıyla mücadelemiz kıyamete kadar sürecektir. Zevaliniz yaklaşıyor, zevaliniz yaklaştıkça çirkefliğiniz artıyor.

Ama çirkeflikleriniz sonucu değiştirmeyecek. Yolun sonu göründü. Bunlar son çırpınışlarınızdır. Bunu en iyi de siz biliyorsunuz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Şube Müdürü, Öğretmeni Makam Odasında EBS'ye Üye Yapıp Paylaştı

EĞİTİM Haberleri