Türk Eğitim-Sen: Talebimiz karşılık buldu, 31 aralık tarihi baz alındı!

Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığı 2025 yılı öğretmenlerin yer değiştirme takvimini yayımlamış, takvime göre öğretmenlerin yer değiştirme işlemleri yapılacağı belirtilmişti.

Ancak, öğretmenlerin yer değiştirme işlemlerinde, 30 Eylül tarihinin baz alınması nedeniyle kendilerinden kaynaklanmayan çeşitli nedenlerle hizmet süresi eksik kalan öğretmenlerimizin yer değişikliği talebinde bulunamayacağını ve yaklaşık bir yıl daha eski görev yerinde çalışmak zorunda kalacağını, bu noktada 2025 yılında öğretmenler için yapılacak çalışılması gereken süre hesabında 31 Aralık tarihinin baz alınmasını istemiştik.

Türk Eğitim Sen olarak Milli Eğitim Bakanlığı’na yazdığımız yazı sonrasında 2025 yılı öğretmenlerin il dışı yer değişikliği işlemlerinde 31 Aralık tarihi baz alınacağı açıklanmıştır.

İlgili Duyuru İçin Tıklayınız

2025 YILI ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRME İŞLEMLERİNDE 31 ARALIK TARİHİ BAZ ALINSIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MEB PERSONEL Haberleri