Sevli, Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayını açıkladı!

Sevli, Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayını açıkladı!

Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı kim? Gündeme bomba gibi düştü CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2023 seçimlerinden cumhurbaşkanı adayı olarak göstereceği iddia edilen kişinin ismi kulislere bomba gibi düştü.

Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı kim? Gündeme bomba gibi düştü

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2023 seçimlerinden cumhurbaşkanı adayı olarak göstereceği iddia edilen kişinin ismi kulislere bomba gibi düştü.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2023 seçimlerinden cumhurbaşkanı adayı olarak göstereceği kişi hakkında önemli bir iddiayı gündeme taşıdı.

Bugünkü yazısında Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olarak ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'ı yapacağını ileri süren Selvi, şu ifadeleri kullandı:

"Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’ı tanıyorsunuz. Geleceği parlak olan genç bir profesör. Ekonomiyi halkın anlayacağı dilden konuşuyor. Sosyal medyayı da çok etkin bir şekilde kullanıyor. Ekonomi benim alanım değil, o nedenle Özgür Demirtaş’ın alanına girmedim. Bu kez o benim alanıma girdi. Bir süredir siyasi kulislerde Özgür Demirtaş’ın cumhurbaşkanı adayı olduğu konuşulmaya başlandı. Hatta Özgür Hoca’nın görüştüğü bazı isimlere Kemal Kılıçdaroğlu’nun adayı olduğuna dair bir izlenim verdiği söyleniyor. Kılıçdaroğlu kendisi aday değil mi? Ayrıca Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş dururken Özgür Demirtaş’ın adaylığı nereden çıktı diyebilirsiniz.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ NE YANIT VERDİ

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı daha şanslı görenlerdenim ama yine de Özgür Hoca’yı aradım. “Cumhurbaşkanı adayı olduğunuz konuşuluyor” dedim. Şaşırmadı. Ama konuşmadı da. “Ailede bir prensip kararı aldık. Siyaseten hiçbir şey söylemeyeceğiz” dedi. Kararına saygı duydum. Ama kulislerde Kılıçdaroğlu’nun muhtemel adayı olarak Meral Akşener’le görüştüğünün konuşulduğunu söyledim. Aynı prensibini hatırlatmakla yetindi.
Ekonomiyle ilgili değerlendirmelerini dikkatle izlediğim Özgür Demirtaş’la ilgili cumhurbaşkanı adaylığı iddialarını paylaşmak istedim."Kılıçdaroğlu'nun adayı Prof. Özgür Demirtaş mı?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.