Şırnak Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Şırnak Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Şırnak Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Şırnak Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri gereğince Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımaları gerekmektedir.

1 - Atamalarda, Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri"ndeki esaslar uygulanacaktır.

2 - Profesör kadroları devamlı statü için olup, 2547 sayılı Kanun'un 26. maddesinde belirtilen şartları taşıyan Profesör adaylarının bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) nüsha dosyayla birlikte, Anabilim Dalını belirten dilekçelerine noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Uzmanlık Belgesi veya Sanatta Yeterlilik Belgesi, Doçentlik Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ile birlikte özgeçmiş, yayın listesi ve kamu kurumlarında çalışmış ya da halen çalışmakta olanların hizmet belgeleri ekleyerek süresi içinde Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

3 - Doçent kadroları devamlı statü için olup, 2547 sayılı Kanun'un 25. maddesinde belirtilen şartları taşıyan Doçent Adaylarının bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayla birlikte, Anabilim Dalını belirten dilekçelerine noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Uzmanlık Belgesi veya Sanatta Yeterlilik Belgesi, Doçentlik Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ile birlikte özgeçmiş, yayın listesi ve kamu kurumlarında çalışmış ya da halen çalışmakta olanların hizmet belgeleri ekleyerek süresi içinde Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

* Süresi içinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

DUYURU BAŞLAMA TARİHİ : 11.10.2017

SON BAŞVURU TARİHİ : 25.10.2017

NOT: Müracaatların tamamlanmasını müteakiben Rektörlüğümüzce oluşturulan bilimsel dosya inceleme Komisyonunca, atanma kriterlerine uymadığı tespit edilen başvurular geçersiz sayılacaktır.

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM DALI

UNVAN

ADET

DERECE

AÇIKLAMA

İktisadi ve İdari Bilimler Fak.

İktisat

İktisat Teorisi

Profesör

1

1

Profesörlük şartlarını yerine getirmiş olup, Devlet Borçları, Sınır Ticareti ve Kayıt Dışı Ekonomi konularında Çalışmalar yapmış olmak.

Mühendislik Fak.

Enerji Sistemleri

Yenilenebilir Enerji Sistemleri

Doçent

1

2

Doçentlik Şartlarını yerine getirmiş olup, Lipitler, Proteimlerve Biyoyakıtlar ile ilgili çalışmalar yapmış olmak

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.