Somut Deliller Olmadan Memurlar Mağdur Edilmemeli

Somut Deliller Olmadan Memurlar Mağdur Edilmemeli

GENEL BAŞKAN: KURUNUN YANINDA YAŞIN YANMASINA SAYIN CUMHURBAŞKANI VE SAYIN BAŞBAKAN’IN DA İZİN VERMEYECEĞİNE EMİNİZ.

GENEL  BAŞKAN:  KURUNUN YANINDA YAŞIN YANMASINA SAYIN CUMHURBAŞKANI VE SAYIN BAŞBAKAN’IN DA İZİN VERMEYECEĞİNE EMİNİZ.

FOX TV Haber Merkezi’ne 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında açığa alınan kamu çalışanlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Genel Başkan İsmail KONCUK, somut deliller olmaksızın açığa alınan memurların yaşadığı mağduriyete dikkat çekerek şunları söyledi: 

“Kamu çalışanları bazı soruşturmalar çerçevesinde açığa alınıyor.  Malum bankada sadece hesap açtırdığı için açığa alınanlar var. Bu olayların çok yönlü ve başka delillerle de desteklenmesi gerekir ki işten atılabilsinler. Bu bankaya birçok sebeple hesap açtıranlar var. Mesela faize karşı olduğu için ya da banka kar payı ödediği için hesap açtıranlar var. Başka delillerde de bunlar birleşirse, gereği yapılmalıdır.

Bütün kamu çalışanları sadece bir delil üzerinden hareket ederek açığa almak, bu insanları mağdur etmek doğru değil. Sayan Başbakan’ın ve Sayın Cumhurbaşkanını da bunlara izin vermeyeceğini ,  kurunun yanında yaşın yanmasına müsaade etmeyeceklerini  düşünüyorum.  Kraldan fazla kralcı geçinen bazı insanların da kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. “

 

...::  GENEL BAŞKANIN AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYINIZ ::...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum