Soyunma odasında kırmızı

Soyunma odasında kırmızı

F.Bahçe-Eskişehir maçında eşine az rastlanır bir olay yaşandı. Sahada tartıştıkları için sarı kart gören Lugano ve Sezer, kavgayı koridorda da sürdürünce hakem Bünyamin Gezer, iki futbolcuyu da oyundan attı...

Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında oynanan karşılaşmada futbol sahalarında eşine az rastlanır bir olay yaşandı. Mücadelenin ilk yarısında Sarı-Lacivertli takımın Uruguaylı savunmacısı Lugano ile Eskişehirspor'lu Sezer arasında yaşanan tartışma sonrası iki oyuncu da maçın hakemi Bünyamin Gezer tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

DEVRE ARASI TARTIŞMA BÜYÜDÜ
İki isim arasındaki gerginlik ise burada sona ermedi. Takımlar devre arası olup soyunma odalarına doğru hareketlendiklerinde Lugano ve Sezer arasındaki söz dalaşı devam etti.
İki oyuncu tartışma halinde soyunma odalarına yönelirken iki oyuncu koridorlarda yüksek sesle bağırarak birbirlerinin üzerlerine yürüdü.

GEZER MÜDAHALE ETTİ
Koridorlarda yaşanan bu arbede üzerine hakem odasından dışarı çıkan hakem Bünyamin Gezer, iki oyuncuya da 1'er sarı kart daha gösterdi. Sahada da 1'er sarı kartları olan Lugano ve Sezer, maç oynanmasa dahi ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kalmış oldu.

LUGANO ANTEP'TE DE YOK!
Sarı-Lacivertliler'in 9. haftada Galatasaray ile yaptığı maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen ve geçen haftaki Bursaspor maçında sahada yer alamayan Lugano, önümüzdeki hafta G.Antep maçında da yok.
TAKVİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.