Steam Cüzdan Kodu Satışı

Steam Cüzdan Kodu Satışı

Piyasaya ilk kez 2003 yılında sürülen, yirmi sekiz ayrı dil şeklinde erişilebilirlik sağlayan Steam platformu içerisinde yer aldığı adından da belli olan Steam Cüzdan kodu, site içerisinde alım işlerine yarayan bir ürün olarak bilinmektedir.

Piyasaya ilk kez 2003 yılında sürülen, yirmi sekiz ayrı dil şeklinde erişilebilirlik sağlayan Steam platformu içerisinde yer aldığı adından da belli olan Steam Cüzdan kodu, site içerisinde alım işlerine yarayan bir ürün olarak bilinmektedir. Steam cüzdan kodu satın al kısmındaki işlemler aslında site içerisindeki oyunları satın alma ya da oyunların içerisindeki şeylerden satın alabilme imkanı sunmaktadır. Bu cüzdan kodlarını satın almak da oldukça kolaydır çünkü her yerden sahip olma durumunuz bulunmaktadır. Normal ödeme seçenekleri kullanarak satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Satın aldıktan sonra da kodu hesabınızda aktive ederek kodun tutarı kadar miktarı direkt olarak hesabınıza yükleyebilirsiniz. Bu işlem sıralamaları tamamen yasal şekilde işlemektedir.

Steam Cüzdan Kodları

Steam içerisinde, Steam kod satın al kısmındaki bilgilendirmeler sonucunda satın alacağınız kodlar, birçok farklı miktarda bulunmaktadır. Bu konuda herhangi bir sorun yaşamazsınız çünkü en yüksekten en alçak miktara kadar seçenekler vardır. Bu konuda illaki bir alt limit bulunmamaktadır. İstediğinizi seçme özgürlüğüne sahip olursunuz. Diğer yandan bu kodların alımı ile ilgili yasa dışı işlemlere başvurmanız durumunda çeşitli birçok sıkıntı ile de karşılaşabilecek olduğunuzu bilmelisiniz. Böyle bir durum kişisel verilerinizin korunmasını da engelleyebilmektedir ve dediğimiz gibi kesinlikle yasal değildir. Kod üretimi yaptığını iddia eden veyahut sizlere normal ücretlendirmeden daha ucuz fiyatlara bu kodları verebileceklerini söyleyen kimseye güvenmemelisiniz.

Kaynak: https://www.foxngame.com/steam-tl-cuzdan-kodu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.