Şube Müdürlüğü Mağdurlarından MEB'e Tepki

Şube Müdürlüğü Mağdurlarından MEB'e Tepki

Şube Müdürlüğü Mağdurlarından MEB'e Tepki

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu imzalı, 02/09/2015 tarihli yazıda Yargı kararları gereği şube müdürlüğü mülakatının hukuka uygun olmadığı belirlenen yaklaşık 140 adayın ikinci kez girdikleri mülakat sonuçları bugün itibariyle açıklanacağı ifade edilmektedir.
 

Torpil ve iltimasla koltuk kapanların dedikleri 2. atamayı yapıp "Bak sizin mağduriyetinizi giderdik." derlerse susacak mıyız? burada yapılan haksızlığı görmezden mi geleceğiz. Atamalar danıştayın YD si sonrası yenilenmesi gerekirdi. Daha önceki uygulamalar bu yönde ve bakanlık hukuk müşavirliği de 2015 yılında yayınladıkları görüş yazısında Yürütmeyi Durdurma kararının yapılan işlemi hiç yapılmamış anlamına geldiğini kabul ediyor. Ama şube müdürü atamalarında MEB, hukuku görmezden geliyor.

Teşbihte hata olabilir ama ülkenin onlara göre içinde bulunduğu şartlar malum. Bu durumda bazı mahkeme kararlarının uygulanmadığını herkes biliyor. Ancak baskıyı azaltmak için uyguluyor gözükmek için göstermelik işler yapılmaktadır.

Gelinen nokta da söz bitmiştir. Tuz kokmuştur.Allah ıslah etsin. Lakin platformumuz adıma hakkımız varsa zerre kadarını helal etmiyoruz

 
ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ MAĞDURLARI PLATFORMU
subemdsozlu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum