Şube Müdürlüğüne Uzaktan Eğitim ile Hazırlık

Şube Müdürlüğüne Uzaktan Eğitim ile Hazırlık

Şube Müdürlüğü Sınavına Hazırlık Kurslarımız Başlıyor

Eğitim-Bir-Sen, bir ilke daha imza atıyor ve üyelerinin kariyer yolculuğunda yanında olmak, katkı vermek amacıyla hazırladığı Şube Müdürlüğü Sınavına Hazırlık kitabından sonra sınava hazırlık kurslarını da başlatıyor.

 

İllerdeki Kurs Merkezlerimizden Canlı Takip Edilecek Uzaktan Merkezi Eğitim Başlatıyoruz

 

Daha önce okul yöneticiliği sınavlarına hazırlık amacıyla gerçekleştirdiği ‘kitap, ücretsiz kurs ve deneme sınavı çalışmaları’yla üyelerine hizmet sendikacılığı farkını yaşatan Eğitim-Bir-Sen, üyelerinin sınavlarda gösterdiği başarıda hizmetlerinin karşılığını almıştı.
 

Üyelerine kariyer yarışında hizmet sendikacılığı farkını bir kez daha yaşatmak için yeni adımlar atan Eğitim-Bir-Sen, Şube Müdürlüğü Sınavına Hazırlık için, Meridyen Akademi Uzaktan Eğitim Merkezi üzerinden, alanında iddialı kendi eğitmenleriyle uzaktan merkezi eğitimini başlatıyor.
 

İlk Ders 17 Kasım Pazar Saat 09.00’da

17 Kasım 2013 Pazar günü saat 09.00’da Türkiye genelinde, talepler doğrultusunda şubelerimizce belirlenen 200 kurs merkezinde uzaktan merkezi eğitim kursu başlayacak.
 

Toplam 5 haftada sadece Pazar günleri verilecek hazırlık kursları sabah 09.00’da başlayacak, 1 saatlik öğle arasından sonra devam edecek ve saat 16.00’da bitmiş olacak.
 

Kurs merkezlerine uzak olup, canlı yayını takip etme imkanı bulunmayan ilçelerde ise, Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcilikleri tarafından yapılacak organizasyonlarla a-senkron eğitim gerçekleştirilecek. Kurs merkezleri şifre ile bağlanarak aynı eğitimi tekrar izleme ve hafta içi ya da hafta sonu Cumartesi günü kendilerine uygun olan güne planlama imkânına sahip olacak.
 

Aynı Anda Toplamda 200 Kurs Merkezinden Canlı Yayın

Sanal sınıflarda bir odayı 100 kurs merkezi takip edecek ve ders canlı olarak, ildeki kurs merkezindeki projeksiyon marifetiyle perdeye yansıtılacak. İki farklı stüdyodan gerçekleştirilecek olan kursu 100+100 olmak üzere toplamda 200 kurs merkezi takip edebilecek. Kurs merkezi ve takip edecekleri programlarda bütünlük olması açısından yapılan planlama gereği aynı ildeki kurs merkezleri aynı programı takip etmiş olacaklar. Sınırlı da olsa, soru-cevap imkânı da bulunan hazırlık kursları, 15 Aralık 2013’te sona erecek ve 5 iş gününde, toplamda 30 saatte tamamlanacak.
 

Üyelerimiz Şubelerimizle İrtibatlı Olacaklar

İllerdeki kurs merkezleri ve adresleriyle ilgili bilgiyi üyeler şubelerle irtibat kurarak öğrenmiş olacak. İllerde SMS yoluyla alınan talepler doğrultusunda ihtiyaca göre belirlenen kurs merkezlerinden çeşitli nedenlerle haberdar olamayan, Eğitim-Bir-Sen sitesi veya haber siteleri vasıtasıyla öğrenen üyelerin kursa katılmak için şube ve temsilcilerle iletişime geçmeleri gerekmektedir.
 

İki Ayrı Deneme Sınavı Yapıyoruz

Eğitim-Bir-Sen üyelerine yönelik Şube Müdürlüğü Sınavına Hazırlık kursları tamamlandıktan sonra, 21-22 Aralık 2013 tarihlerinde, Cumartesi, 1. Deneme Sınavı; Pazar, 2. Deneme Sınavı olmak üzere iki ayrı deneme sınavı gerçekleştirilecek.
 

Meridyen Akademi Uzaktan Eğitim Merkezi Stüdyolarından Eğitim-Bir-Sen Olarak Kendi Eğitmenlerimizle Gerçekleştireceğimiz Ders Programı 

  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.