Süper Kupa Sonrası 1’i kadın 13 gözaltı

Süper Kupa Sonrası 1’i kadın 13 gözaltı

Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçında sahaya patlayıcı madde atan, taşınması ve kullanması yasak malzemeleri üzerinde bulunduran 1'i kadın 13 taraftar...

Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçında sahaya patlayıcı madde atan, taşınması ve kullanması yasak malzemeleri üzerinde bulunduran 1'i kadın 13 taraftar gözaltına alındı.

Konya'da oynanan Süper Kupa maçı öncesi çıkan olayların ardından polisler tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Maç öncesi çıkan olaylara karışan ve stada girmek isteyen taraftarların üzerlerinde yapılan aramalarda silah, döner bıçağı, kama, balta, çekiç, maket bıçağı, tokmak, zincir, beyzbol sopası, çeşitli boylarda bıçak, keser, muşta, cop, torpil, çok sayıda meşale, çok sayıda çeşitli boylarda sopa ve alkol ele geçirildi. Maç öncesi olaylara karışan, taşınması ve kullanması yasak olan ürünleri üzerinde bulunduran taraftarlarla birlikte maç esnasında sahaya patlayıcı madde atan 1'i kadın 13 taraftar polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 7'sinin Galatasaray, 6'sının ise Beşiktaş taraftarları olduğu öğrenildi.

Beşiktaş ve Galatasaraylı taraftarlar arasında maç öncesi çıkan kavgada 4 kişi bıçaklanarak yaralanmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.