Taburcu olan Meral Akşener uyardı... Su içerken dikkatli olun

Taburcu olan Meral Akşener uyardı... Su içerken dikkatli olun

Yüksek ateş ve mide bulantısı nedeniyle hastaneye yatırılan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener taburcu oldu. Akşener kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Ben iyiyim. Su içerken dikkatli olun." dedi.

Yüksek ateş ve mide bulantısı nedeniyle cuma 27 Eylül günü akşam Ankara Güven Hastanesi'ne giden ve doktorların müşahede altına aldığı İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, taburcu oldu.

Akşener, hastaneden çıkışı sırasında makam aracının camından basın mensuplarına, "Kendinize dikkat edin. Ben iyiyim. Su içerken dikkatli olun." dedi.

İYİ Parti Lideri Akşener, Ankara Güven Hastanesi'nden taburcu oldu. Akşener, yüksek ateş ve mide bulantısı şikayetiyle cuma günü akşam gittiği Ankara Güven Hastanesi'nde, kendisine "viral enfeksiyon" teşhisi konulmuştu. Akşener'in doktorların uyarısı üzerine iki gün hastanede kaldığı sonra durumunda iyileşme gözlendiği için taburcu edildiği ifade edilirken, iktidara yakın bazı gazetelerde başkentteki içme suyundan kaynaklı olarak "ishal vakalarında artış gözlendiği" yazılmıştı. Ancak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Suda yapılan tahlillere dayanarak, ishal salgınının şebeke suyundan kaynaklanmadığını" açıklamıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.