Talip Geylan: Tüm Kamu Çalışanlarına Bayram İkramiyesi Ödenmeli

Talip Geylan: Tüm Kamu Çalışanlarına Bayram İkramiyesi Ödenmeli

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, görevi başındaki kamu çalışanlarına bayram ikramiyesi verilmesini talep etti.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, görevi başındaki kamu çalışanlarına bayram ikramiyesi verilmesini talep etti. İşçi ve memur emeklileri başta olmak üzere 12 milyon civarında çalışana bayram ikramiyesi ödendiğini hatırlatan Geylan, “12 milyon çalışana ikramiye verebilen bu ülkenin bütçesi, görevi başındaki kamu çalışanlarına da ödeyebilecek güçtedir. Hükümetten beklentimiz, iki yıldır sürdürülen bu eksikliği giderecek düzenlemeyi bir an önce hayata geçirmesidir” dedi.

Genel Başkan Talip Geylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “ İki hafta sonra Kurban Bayramı’nı yaşayacağız. Malum olduğu üzere işçilerimiz, işçi ve memur emeklilerimiz olmak üzere 12 milyon civarında çalışana BAYRAM İKRAMİYESİ ödenmektedir.

İkramiyeden faydalanamayan ise hali hazırda görevi başındaki memurlarımızdır. 12 Milyon çalışana ikramiye verebilen bu ülkenin bütçesi, görevi başındaki kamu çalışanlarına da ödeyebilecek güçtedir.

Hükümetten beklentimiz, iki yıldır sürdürülen bu eksikliği giderecek düzenlemeyi bir an önce hayata geçirmesidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.