Talip Geylan'dan Seçim Güvenliği Tartışmalarına Tepki!

Talip Geylan'dan Seçim Güvenliği Tartışmalarına Tepki!

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Vekili ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi hakkında bir açıklama yaptı.

14 Mayıs seçiminin milletimize ve devletimize hayırlı olmasını dileyen Genel Başkan; “Türk toplumu, demokrasi kültürü ve tecrübesiyle, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi, yine en sağlıklı şekilde millet iradesinin sandıktan çıkmasını sağlayacaktır.” dedi.

Yarın yapılacak seçimde sandık başında görev alan tüm kamu çalışanlarına da milletimiz adına teşekkürlerini sunan Genel Başkan açıklamasında şunları söyledi:

“Yarın yapılacak seçimin, aziz milletimiz ve devletimizin geleceği için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Sükunet ve huzur içerisinde bu seçimi de tamamlayacağımıza inancım tamdır.

14 Mayıs seçimini, 15 Temmuz hain fetö kalkışmasının rövanş maçı olarak gören bir takım mahfillerin, seçim güvenliği tartışmalarıyla süreci provoke ederek, toplumsal bir gerginlik, çatışma ve kaos ortamı oluşturma hevesleri kursaklarında kalacaktır. Türk toplumu, demokrasi kültürü ve tecrübesiyle, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi, yine en sağlıklı şekilde millet iradesinin sandıktan çıkmasını sağlayacaktır.

Yüz yılın seçimi diye nitelendirilen yarınki seçim, inanıyorum ki, sonuçları itibariyle bu ülkenin belki de önümüzdeki bir asrına istikamet tayin edecek bir ehemmiyet ve hüviyeti taşımaktadır.

Yine inanıyorum ki, Türk milletinin sönmez irfanı, 21. yüzyılı “Türk Asrı” kılacak bir iradeyle, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıldönümü olan 2023’ü taçlandıracaktır.

Seçim sonuçlarının, “Büyük Türkiye” ideali yolunda hayırlı olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızı demokratik haklarını kullanmaya davet ediyorum.

Sandık başında görev alan tüm kamu çalışanı meslektaşlarıma milletimiz adına teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.