Tecavüze Uğrayan Öğrenci İntihar Mı Etti?

Tecavüze Uğrayan Öğrenci İntihar Mı Etti?

Kayseri'de 18 yaşındaki lise öğrencisi C.B.K bir kaç gün önce intihar etti. Genç kızın intiharının ardından yakın arkadaşlarından biri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla C.B.K'nın öğretmeninin tecavüzüne uğradığı için intihar ettiğini ileri sürdü.

Kayseri'de polis olan babasının tabancasıyla intihar eden Melikgazi Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi C.B.K isimli öğrenciye okulun matematik öğretmeni tarafından tecavüz edildiği iddia edilerek twiterda #canseliçinsusma hastagiyle twitler atılmaya başlandı .  

Kayseri'de Melikgazi Mustafa Eminoğlu A.L öğrenci olan C.B.K isimli öğrenciye matematik öğretmenin tecavüz ettiği , öğrencinin bu olay üzerine intihar ettiğini aynı lisede okuyan öğrencilerin twiterda paylaşması , matematik öğretmeninin öğrenci intihar ettikten sonra okuldan kaçtığı iddiaları yer alıyor .

Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğünün okul idarecilerini açığa aldığı , konuyla ilgili idari soruşturma başlattığı ve aynı zamanda savcılığa suç duyurusunda bulunduğu belirtiliyor

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.