TED Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

TED Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

TED Üniversitesi Rektörlüğünden:

TED Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz, 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanununda aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak öğretim elemanı alınacaktır. İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır. Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracakların; TED Üniversitesi (TEDÜ) Akademik Atama ve Yükseltme Kriterlerini sağlaması, anabilim dalını belirtir bir dilekçenin ekinde, nüfus cüzdanı fotokopilerini, özgeçmişlerini (yayın ve öğretilen derslerin listesini içeren), referans verebilecekleri üç kişinin isimleri ve iletişim bilgilerini, adayın eğitim felsefesini ve akademik ajandasını içeren niyet mektuplarını, mevcut ise; aday tarafından verilmiş olan derslerin değerlendirmelerini iletmeleri gerekmektedir.

Profesör ve Doçent kadrosuna başvuracaklardan ayrıca doçentlik belgesi talep edilmektedir.

Başvuru dosyası eksiksiz adaylar değerlendirilecektir. Başvurular TED Üniversitesi (TEDÜ) İnsan Kaynakları Müdürlüğüne şahsen / posta aracılığı ile / e-posta ile yapılabilir. Postadaki gecikmeler ve eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. Kadro adetleri, başvuru koşulları ve başvuru için gerekli belgeler ve diğer tamamlayıcı bilgiler http://www.tedu.edu.tr/ internet adresinden öğrenilebilecektir.

Duyurulur.

 

Birimi

Bölümü

Akademik Unvan

Adet

Özel Koşullar

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

İşletme Bölümü

Profesör, Doçent ya da Yrd. Doçent

1

- Adayların Üretim Yönetimi ve ya Endüstri Mühendisliği alanlarında doktora derecesine sahip olmaları ve yayın yapmış olmaları,

- Doçentlik ve Profesörlük pozisyonları için ek olarak, araştırma deneyimi, araştırma gruplarına önderlik edebilme ve projeleri yönetebilme becerisi gerekmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.