Teknik Öğretmenlerden MEB Müsteşarına Çağrı

Teknik Öğretmenlerden MEB Müsteşarına Çağrı

Sayın yetkili sizin için pek ehemmiyeti olmayan ama bizi yakinen ilgilendiren ve ivedi şekilde dönülmesi gereken bir hatanın içerisindeyiz.

Nitekim Ağustos 2013’te açıklanan  40.000 öğretmen kadrosu içinde TEKNİK ÖĞRETMENLER diye tabir ettiğimiz 28 Şubatın en büyük mağduru olan kesim bir kez daha mağdur edilmiştir.

Mağduriyetimizin sebebine gelince; senelerce belki biraz fazla atama olur diye daha fazla çalışan ama ihtiyaç yok bahanesi ile yıllarca hep daha az miktarlarda kontenjan verilen bir camianın feryadıdır söz konusu durum.

Olayı biraz daha somutlaştıracak olur isek 2013 te yaklaşık 100.000 mezunu bulunan bir topluluğa ortalama 270 kontenjan verilerek her sene tekrarlanan sıkıntının biraz daha üzerine çıkılmıştır.

Üstelik diğer yıllar kontenjan verilerek umutlandırılan bazı teknik branşlarımıza (makine kalıp, metal, motor, makine resim, mobilya) 0 kadro verilerek mağduriyet içderisinde mağduriyet yaşattırılmıştır.

En başta da söylediğimiz gibi söz konusu hatanın bir an önce giderilmesi ve adaletin sağlanması  için ŞUBAT ta  tüm teknik branşlara 100 er kadro istiyoruz. SAYGILARIMIZLA…

TurkiyeEgitim.Com özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.