Telefon Yer Tespiti Nasıl Yapılır?

Telefon Yer Tespiti Nasıl Yapılır?

Bu hızlı ve takibi zor sanal dünyada eşlerimizin, çocuklarımızın, en yakınlarımızın hatta çalışanlarımızın kendilerine nasıl bir gerçeklik oluşturduğunu merak edebilir, çevrimiçi hareketlerinden haberdar olmak isteyebiliriz.

Bu hızlı ve takibi zor sanal dünyada eşlerimizin, çocuklarımızın, en yakınlarımızın hatta çalışanlarımızın kendilerine nasıl bir gerçeklik oluşturduğunu merak edebilir, çevrimiçi hareketlerinden haberdar olmak isteyebiliriz. Günümüzde bu isteği karşılayan, kullanıcıların meraklarını gideren gelişmiş casus yazılım programları hazırlanmıştır. Bu yazılımlar bir eş olarak bazı konularda şüpheye düşüldüğünde eşini takip etme, ebeveyn olarak çocukların güvenliğini kontrol etme ya da bir işveren olarak çalışanların mesai saatleri içinde nelere vakit harcadığını, sahada çalışanlar için verilen işi ne kadar süre de yerine getirdiğini öğrenme hizmeti sunmaktadır.

Cep Telefonu yer tespiti neden gerekli?

Akıllı cep telefonlarımız kimliğimiz gibi bizimle her an yanımızda, bu durum telefon sahibine ulaşmada onu takip etmede avantaj sağlıyor. Bazen eşler arasında yaşanan güven problemi, duyulan şüpheler buna neden olabilirken bazen de çocuklarının okul dışı saatlerde nerelere gittiğini, doğru söyleyip söylemediğini öğrenmek isteyen ebeveynler bu yola başvurabiliyor. Aile içi durumlar dışında telefon yer tespiti, sahada hizmet veren çalışanlara sahip şirketler için de son derece önemli bir gereklilik haline gelmiştir. Örneğin kargo şirketleri, eve sipariş veren yemek şirketleri ya da malzeme tedarik eden lojistik firmalar çalışanlarının hizmet sürelerini, verilen işlerin ne kadar zamanda yapılıp yapılmadığının kontrolünü telefon yer tespiti imkanı sunan casus yazılım programlarından sağlamaktadır.

Bu nedenle yakınlarımızı ya da çalışanlarımızı takip etmenin yolu konum izleme özelliklerinden geçmektedir. Konumu üzerinden bir kişinin nerede olduğu anlaşılmaktadır. Takip özelliğinin yanı sıra, konum takibi bir güvenlik unsuru olarak da önem kazanmış durumdadır. Hayati bir duruma maruz kalan bir kişinin konumuna bu izleme programları sayesinde ulaşılabilmektedir. Arama yapılamasa dahi o kişi konumu üzerinden bulunulabilmektedir. Ya da telefonunuzun kayıp olduğu veya çalındığı bir durumda bu yazılım programları son derece yararlı olmaktadır. Bir casus yazılım programı sayesinde sevdiğiniz kişilerin yerini tespit edebilir ya da telefonunuzu güvende tutabilirsiniz. Bunun için casus yazılım programları telefon yer tespiti için her zaman kullanılabilir.

Telefon Yer Tespiti Gerçekleştiren Casus Programları Nelerdir?

Günümüz teknolojileri telefon numarasından konum izleme yapılmasını mümkün kılıyor. Çok fazla teknolojik aygıtlara ihtiyaç olmadan bir bilgisayar, tablet ya da akıllı cep telefonu aracılığıyla ve bu işleme özel olarak hazırlanmış casus yazılım programları ile yakınlarınızın ya da çalışanlarınızın yer tespitini gerçekleştirebilirsiniz. Bu yazılımlar cihazın numaraları olmadan cihazın konumunu bulma ve cihazı canlı olarak takip edebilme özelliğine sahiptir. Yani bir kişinin telefon numarasından konumunu bulmak için bu casus yazılım programlarından satın alıp, kurulumunu gerçekleştirmek gerekiyor. Sektörde bu amaca hizmet eden yüzlerce yazılım programları öne sürülüyor. Ancak bunlardan en etkilisini seçmek ve telefon yer tespiti dışında ek başka takip programlarını da sunan paket programlardan yararlanmak sizi daha avantajlı kılacaktır. Bu casus yazılım programlarından en yeni ve gelişmiş olanlarını aşağıda sıralamak mümkündür:

mSPY

En popüler takip programlarından biri olan bu yazılım, telefonu anlık olarak takip etme ve verilere yüzde yüz erişme olanağı sunuyor. Telefonun canlı olarak nerede olduğunu görebilmeniz dışında telefona gelen – giden tüm mesajları görebilir, gelen-giden aramaları da inceleyebilirsiniz.

SpyBubble

Başarılı casus yazılım programlarından biri de SpyBubble’dır. Telefon numarasına ihtiyaç olmadan, hedef telefonu canlı olarak, anlık takip eden bu yazılım ile aynı zamanda telefonda yapılan mesajlaşma, arama ve sosyal paylaşım sitelerindeki diğer verilere de ulaşabilir, kontrol edebilirsiniz.

MobileSpy

Bu yazılım ise telefondan konum tespit etme işlemini mobil olarak tüm cihazlardan gerçekleştirmekte, anlık konum bulma, konum takibi ve önceki konumları görebilme gibi pek çok özellik sunuyor. Yine bu hizmetlere ek olarak mesajlaşmaları okuma, sosyal ağlardaki verileri inceleme, fotoğraf ve video gibi daha kişiye özel bilgilere erişme gibi imkanlar sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.