TEOG sonuçları açıklandı

TEOG sonuçları açıklandı

TEOG sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığınca TEOG kapsamında 8'inci sınıflara yönelik düzenlenen 2. dönem merkezi ortak sınav sonuçları açıklandı

SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Öğrenciler sınav sonuçlarını https://e-okul.meb.gov.tr/ adresinden öğrenci TC kimlik numarası ve öğrenci okul numarasını girerek giriş yapabilirler.

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş sistemi kapsamında 29-30 Nisan 2015 ve 16-17 Mayıs 2015 tarihinde yapılan ve 8. sınıflar 2. dönem ortak sınavların değerlendirme işlemleri 8 Haziran 2015 tarihinde tamamlanmıştır.

Her sorunun eşit ağırlığa sahip olduğu ortak sınavlarda, adayların cevap kağıtları 2 (iki) adet optik okuyucu tarafından çift kontrol sistemiyle okutulmuştur. Sınavlar 100 tam puan üzerinden değerlendirilmiştir. Ortak sınavlarda öğrencilerin aldığı puanlar, 8. sınıf yılsonu başarı puanı hesaplamasında da kullanılacaktır. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrencilere gönderilmeyecek, e-okul sistemine işlenmiştir. Öğrencilerimiz ve velilerimiz, sınav sonuçlarını buradan öğrenebileceklerdir.

Sınavda görev alan öğretmenlerimize, yöneticilerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, sınav sonuçlarının öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.