Terim: Bana Kaka'yı alın

Terim: Bana Kaka'yı alın

Galatasaray Teknik Direktörü, Real Madrid'de gözden düşen Sambacı için arkadaşı olan Mourinho'yla bizzat görüştü. “Olabilir” cevabı alan İmparator, talebini yönetime iletti. Terim'in listesindeki diğer isim ise Berbatov.

YENİ sezon öncesi kadrosunu neredeyse baştan aşağıya değiştiren Galatasaray, transfere doymuyor. Teknik Direktör Fatih Terim’in yapılan transferlere rağmen hala takviye istemesi üzerine yönetim de atağa geçti. Verdiği her demeçte hücum hattını güçlendirecek ofansif bir futbolcuya ihtiyaçları olduğunu belirten İmparator’un Başkan Ünal Aysal ve 2. Başkan Ali Dürüst’le yaptığı son toplantıda kafasındaki isimleri açıkladığı bildirildi. Yönetimden öncelikle Real Madrid’te forma giyen Kaka’nın alınmasını isteyen deneyimli teknik adamın kendisi de devreye girdi.

Real, 17 milyon euroya indi

İspanyol ekibinde geçen sezon yaşadığı sakatlık ve yerine alınan Mesut Özil’in üstün performans sergilemesiyle gözden düşen Brezilyalı yıldız, Mourinho’nun yeni sezondaki ideal ilk 11’inde de yer almayacak. Kaka’nın içinde bulunduğu durumu iyi bilen Fatih Terim’in de arkadaşı olan Real Teknik Direkörü Jose Mourinho’yu bizzat arayıp, transfer olasılığını sorduğu öğrenildi. Portekizli hocadan “Kulüple anlaşırsanız, bu transfere onay veririm” yanıtını alan Terim, bu durumu da yönetime iletti. Yapılan ilk temaslarda Real’in 17 milyon euroya kadar indiği bildirildi.

Damiano da transfer listesinde

Bu rakamı da çok bulan Sarı-Kırmızılı yönetimin, Terim’in ısrarı karşısında ne yapacağı merakla beklenirken deneyimli hocanın kafasındaki ikinci isim ise Dimitar Berbatov. Manchester United’ta sıkıntılı olan Bulgar golcü için de girişimler yapıldığı ancak 30 yaşındaki yıldız oyuncunun önceliğinin Ada’da kalmak olduğu belirtildi. Bu arada Brezilya basını G.Saray’ın Internacional’de forma giyen 22 yaşındaki Leandro Damiano’yu almak istediğini yazdı. Genç golcü bu sezon ligde 11 maçta 4 gol, 4 asist, Libertadores Kupası'nda ise 8 maçta 4 gol, 4 asistle başarılı bir grafik çizdi. 

Star

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.