Terim gemileri yaktı! Türkiye'ye geri dönüyor, taraftarlar heyecana boğulacak!

Terim gemileri yaktı! Türkiye'ye geri dönüyor, taraftarlar heyecana boğulacak!

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Fatih Terim, ani bir kararla Yunan ekibi Panathinaikos'un başına geçmişti. Burada büyük işlere imza atan Terim, sonunda kararını verdi. Deneyimli hoca gemileri yaktı. Yunanistan ayrılma kararı aldı.

Aldığı ani kararla Yunanistan ekibi Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim, tüm futbol camiasını şaşkına çevirmişti. Burada 18 maça çıkan ve başarılar elde eden deneyimli hoca, kararını verdi. Galatasaray'ın efsanesi Fatih Terim sezon sonu Türkiye'ye geri dönüyor. Yeni takımı bile belli oldu. Taraftarlar heyecana boğulacak.

FATİH TERİM TÜRKİYE'YE GERİ DÖNÜYOR!
Galatasaray ile büyük işlere imza atan ve Avrupa kupasıyla Türk futbolunun tarihine geçen Fatih Terim, sezon sonu Yunan ekibi Panathinaikos'tan ayrılma kararı aldı. Burada 18 maça çıkan 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi alan Terim, tekrardan Türkiye'ye geri döneceği öne sürüldü.

TFF GİZLİ TEKLİF GÖTÜRDÜ: KABUL ETMESİ AN MESELESİ
Pao Pantou'nun haberine göre; Fatih Terim, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Panathiniakos'tan ayrılacak. Deneyimli hoca, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı yapması için teklif aldığı öğrenildi.

Ortaya atılan iddialara göre Fatih Terim'in henüz net karar vermediği öğrenildi. Ayrıca Terim'in yakın çevresinin bu konuda Terim'e baskı yaparak, görevi kabul etmesi gerektiğini ve bu görevin kendisine yakışacağını ilettiği öne sürüldü. (Karar)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.