Timsah'tan anlamlı davet

Timsah'tan anlamlı davet

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında yarın Valencia ile karşılaşacak Bursaspor'dan anlamlı davranış.

Tarihinde ilk kez Devler Ligi'nde yarışacak olan Yeşil-Beyazlıların yönetimi, Spor Toto Süper Lig'deki diğer kulüplerin başkanlarını müsabakayı izlemeleri için Bursa'ya davet etti.

Bursaspor yönetimi, yarın oynanacak Valencia maçı öncesinde 17 kulübün başkanlarına davetiye göndererek şehre davet etti. Timsahların Türkiye'yi temsil etme adına böyle bir girişimde bulundukları ve bu davetin kulüpler tarafından olumlu karşılandığı bildirildi. Spor Toto Süper Lig'de son olarak Eskişehirspor'u mağlup eden Bursaspor, başarısını Avrupa'ya da taşımak istiyor. Timsah, önemli maçın hazırlıklarını dün Teknik Direktör Ertuğurul Sağlam nezaretinde yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Bu arada Bursa'nın, Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam Valencia ile oynayacağı karşılaşmanın hakemleri açıklandı. Atatürk Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçı Noveçli hakem Svein Oddvar Moen yönetecek. Moen'in yardımcılıklarını Geir Age Masovn Holen ve Frank Andas yapacak. Öte yandan maç biletleri satışının Bursa Atatürk Stadı gişeleri ve Biletix'ten devam ettiği duyuruldu.


ZAMAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.