Togg T10X sahibi olmak isteyenlere müjde: Yeni dönem yarın başlıyor

Togg T10X sahibi olmak isteyenlere müjde: Yeni dönem yarın başlıyor

Togg'un beklenen modeli T10X için genel sipariş dönemi yarın başlıyor. Şirket, yarından itibaren T10X modelinin sipariş ekranlarını tüm kullanıcılara açacağını duyurdu.

Sipariş Öncelikleri ve Süreci

2023 yılında çekilişe katılıp yedek listede yer alan ve sipariş hakkı kazanamayan kullanıcılara öncelik tanınan Togg, artık tüm kullanıcılara sipariş imkanı sunacak. Kullanıcılar, Togg'un mobil uygulaması Trumore üzerinden siparişlerini verebilecekler. Uygulama, App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden erişilebilir durumda.

Teslimatlar, Üretim Planlaması

2024 yılında kurumsal kullanıcılardan da sipariş toplanacak olan Togg, teslimatları sipariş sırası ve konfigürasyon özelliklerine göre yapacak. Bu yıl çekiliş yapılmayacak ve üretim planlaması siparişlere göre şekillenecek.

2024 Üretim Yılı T10X Donanım Versiyonları

Togg, 2024 üretim yılı T10X modellerinde sunulacak donanım versiyonları ve özelliklerini de paylaştı. Standart 18 inç jantlarla gelen V1 donanım tipi, kablosuz şarj, anahtarsız giriş ve diğer teknoloji ve konfor paketi özelliklerine sahip olacak. Ayrıca, V1 modeli uzun menzil seçeneğiyle de alınabilecek.

V2 donanım tipinde ise V1 özelliklerine ek olarak, elektrikli ve ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli bagaj kapağı, çevre görüş park kamerası gibi "kış paketi" özellikleri ve çocuk tespit sistemi standart olarak sunulacak.

Sipariş Süreci

Kullanıcılar, T10X siparişi vermek için Trumore uygulamasını indirip, kimlik oluşturarak işlem yapabilecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.