Toplu Sözleşmede Hizmet Kolları Teklifleri Müzakere Edildi

Toplu Sözleşmede Hizmet Kolları Teklifleri Müzakere Edildi

4.Dönem Toplu Sözleşme süreci kapsamında görüşmeler, hizmet kolları komisyon çalışmalarının ardından, Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı, Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen, Büro Memur-Sen, Toç Bir-Sen ve Bayındır Memur Sen'in taleplerinin müzakeresiyle devam...

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen, Büro Memur-Sen, Toç Bir-Sen ve Bayındır Memur Sen’in hizmet kolları komisyon toplantılarında sunduğu tekliflerin müzakeresi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın katılımıyla bakanlıkta gerçekleştiriliyor.

4.Dönem Toplu Sözleşme süreci kapsamında görüşmeler, hizmet kolları komisyon çalışmalarının ardından, Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı, Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen, Büro Memur-Sen, Toç Bir-Sen ve Bayındır Memur Sen'in taleplerinin müzakeresiyle devam ediyor. Geçtiğimiz hafta boyunca süren hizmet kolları komisyon toplantıları neticesinde oluşturulan raporların ardından müzakere sürecine geçilmiş oldu.

Kamu İşveren Heyeti adına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu’nun başkanlık ettiği oturumda, Kamu Görevlileri Sendikaları adına ise Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın başkanlık etti. 11 hizmet kolunun tümünde yetkili olan Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı sendikaların genel başkanları ve Maliye Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı ve Hazine Müsteşarlığı bürokratları da bulundu.

Bakan Sarıeroğlu: İnşallah Bayram Müjdesi Veririz 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, “İnşallah bayramdan önce toplu sözleşme görüşmelerini sonuca bağlarız ve bayram müjdesi veririz” dedi. Yalçın: Çifte Bayrama Vesile Olalım

Kamu Görevlileri Sendikaları Heyet Başkanı, Memur Sen Genel Başkanı Yalçın ise, “Tekliflerimizi kazanıma dönüştürmek istiyoruz. Haklı tekliflerimiz ve beklentilerimiz karşılanmalıdır. İnşallah çifte bayrama vesile kılarız” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.