Trabzon TEOG Sınavına Hazır

Trabzon TEOG Sınavına Hazır

Trabzon, Türkiye Genelinde Ortaöğretim Öğrencilerinin Liseye Girişlerine İlk Adımı Oluşturacak Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG-1) Sınavına Hazır.

Trabzon, Türkiye Genelinde Ortaöğretim Öğrencilerinin Liseye Girişlerine İlk Adımı Oluşturacak Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG-1) Sınavına Hazır.

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü, il genelinde yaptığı çalışmalarla her geçen yıl başarıyı bir üst seviyeye çıkarabilmek adına hummalı bir süreç yürütüyor. Trabzon ve ilçelerinde bulunan tüm okullarda sınav günü için tüm hazırlıklar tamamlandı. Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un katkıları ile EBA sistemi ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın e – kurs modülünü etkin bir şekilde kullanarak eğitimleri desteklenen öğrenciler ise 23 – 24 Kasım tarihlerinde sınava girmeyi bekliyor.

“Başarı Grafiğimiz Her Yıl Yükseliyor”

TEOG Sınavı için süreci titizlikle yönettiklerini belirten Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır AKTAŞ, şunları dile getirdi: “Trabzon’da yaklaşık 50 bin öğrenciye TEOG Sınavı için hazırlık kursları veriyoruz. Bu kurslara katılan öğrencilerimizin çoğunluğunu TEOG sınavına girecek öğrencilerimiz oluşturuyor.

Milli Eğitim Bakanlığımızın hazırladığı EBA ve E-Kurs modülünü çok iyi kullanarak sınava hazırlanan öğrencilerimiz, öğretmenlerimizin de katkılarıyla daha donanımlı hale geldiler.

Yaptığımız çalışmalar gösteriyor ki bu yıl, TEOG sınavlarında il olarak geçen yıl ki ortalamalarımızın da üzerine çıkacağız. Amacımız akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda marka bir şehir olmak.

23 – 24 Kasım tarihlerinde sınavlara girecek olan öğrencilerimizin, çalışmalarının karşılığını alacaklarına inanıyor ve hepsine başarılar diliyorum.

                                                                                Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.