Trabzonspor Başkanı gözaltında

Trabzonspor Başkanı gözaltında

Şike ve teşvik operasyonu kapsamında Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve eski TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl gözaltına alındı.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Şener, yapılan sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Gözaltına alınanlar arasında eski TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl ve Ankaragücü'nün eski yöneticisi Mümtaz Karakaya da var.

Ankaragücü'nün kalecisi Serdar Kulbilge'nin de gözaltına alındığı öne sürülüyor.

GÖZALTI SAYISI ARTABİLİR

Gözaltı sayısının 20'yi bulabileceği iddia ediliyor.

TS İNTERNET SİTESİ'NDEN DÜN GECE "SAKİN OLUN" ÇAĞRISI YAPILMIŞTI
Dün gece 23.06'da Trabzonspor'un internet sitesinden bir açıklama yapılmış ve 'sakin olun' çağrısında bulunulmuştu. O açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

 

''Yaklaşık 1 haftalık süre içerisinde ülke gündemini meşgul eden futbola yönelik hukuki süreç, kulübümüz tarafından da büyük bir ilgi ve dikkatle takip edilmektedir.
Adalet sisteminin sırasıyla emniyet, savcılık ve mahkeme boyutunda cereyan eden gelişmeler, sonuçları itibariyle üzerinde yorum yapılamayacak kadar hassas bir içerikte sürmektedir.
Bu gerçekler ışığında, camiamızın bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de sağduyu ve sükûnetini koruması  büyük önem taşımaktadır.
Böylelikle, başta taraftarlarımız olmak üzere tüm kesimlerin toplumun tansiyonunu daha da yükseltecek eylem ve söylemlerden kaçınmaları, süreci sakinlikle değerlendirmeleri gerekmektedir.
Aksi halde sergilenecek davranışların camiamıza ve toplumsal huzurumuza hiçbir faydası dokunmayacağı gerçeğinden hareketle, konuya gereken duyarlılığın gösterileceğine inanıyor, saygılar sunuyoruz.''

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.