Trabzonspor İnönü'den istediğini aldı

Trabzonspor İnönü'den istediğini aldı

Süper Final son hafta mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Trabzonspor'u konuk etti.

Spor Toto Süper Final 6. ve son hafta maçında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor'u konuk etti.
 

Fi-Yapı İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda aynı puanda bulunan iki ekipten Trabzonspor, ikili averajda önde olduğundan UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı garantileyen ekip oldu.

 

Karşılaşmada Beşiktaş'ı öne geçiren gol 70. dakikada Holosko'dan gelirken Trabzonspor'un bu gole cevabı 85. dakikada serbest vuruştan Olcan ile geldi. Trabzonspor'dan Burak Yılmaz 45. dakikada, Colman ise 90+5. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı ve Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'ne direkt katılma şansını Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nun lideriyle oynayacağı mücadeleye bıraktı.

 

Bu sonucun ardından iki takım da Süper Final Şampiyonluk Grubu'nu 33 puanda tamamladı. Trabzonspor Şampiyonluk Grubu'nu 3. sırada tamamlarken, Beşiktaş ise 4. sırada yer aldı.Bu karşılaşmanın ardından gözler Süper Final'de şampiyonu belirleyecek olan Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşmasına çevrildi.

 

 

AURELIO 6 AY SONRA!
Trabzonspor karşısında Havutçu'nun ilk 11'de görevlendirdiği Mehmet Aurelio, ligde yaklaşık 6 ay sonra siyah-beyazlı formayla ilk 11'de sahaya çıktı.Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Trabzonspor karşısında son Galatasaray maçının kadrosundan 2'si zorunlu 3 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.Sakatlığı bulunan Manuel Fernandes ile sarı kart cezalısı Veli Kavlak'ın yerine Mehmet Aurelio ve Mustafa Pektemek forma giydi.

 

TRABZONSPOR'DA 2 DEĞİŞİKLİK
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan ve üçüncünün belirleneceği 6. ve son hafta maçında Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, son Fenerbahçe maçına oranla ilk 11'de 2 değişikliğe gitti.

 

Deneyimli teknik adam, bordo-mavili takımın 3-1 kaybettiği Fenerbahçe maçının kadrosundan Cech ve Alanzinho'nun yerine, Halil Altıntop ve Adrian'a Beşiktaş karşısında forma şansı verdi. Fenerbahçe maçının 18 kişilik kadrosunda bulunmayan Volkan Şen ise yedekler arasında yer aldı.

İnternethaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.