TRT'de Öğretmen Emrah Doğan'a Destek

TRT'de Öğretmen Emrah Doğan'a Destek

ÜYEMİZ EMRAH DOĞAN’A DESTEK BEKLİYORUZ

Sendika üyemiz Emrah DOĞAN, Gaziantep ilimizin Şahinbey bağlı Gaziantep Ticaret Odası Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde müzik öğretmeni olarak görev yapmaktadır.  Öğretmenimiz EMRAH DOĞAN;  TRT'nin düzenlediği "TRT 50. YIL ÖZEL ALTIN ANTEN POP MÜZİK BESTE YARIŞMASI'NDA" 190 eser içerisinden ilk 10'a girerek Finale kalmıştır. 190 eser arasından ilk 10’a kalan Emrah DOĞAN, finalist eserler arasında, kendi eseri ve kendi bestesi olan “herşeyimsin” isimli eserini Gaziantep’e 1.’lik getirmek için seslendirecektir. Finale kalan 10 eser, TRT MÜZİK’te Metin ÖZÜLKÜ yönetimindeki Büyük Orkestra eşliğinde canlı olarak icra edilecektir. Emrah DOĞAN, 21 HAZİRAN 2014 Cumartesi akşamı, TRT MÜZİK' de canlı olarak yayınlanacak olan final programında 1.lik için performans sergileyecektir. Birinciyi o gün atılacak olan SMS'ler belirleyecektir. Her telefon hattından maksimum 10 SMS atılabilecektir.

Üyemiz, hemşerimiz, ve öğretmen arkadaşımız Emrah DOĞAN’ı destekliyor ve başarılar diliyoruz. Bütün üyelerimizin, eğitim çalışanlarının, kamu çalışanlarının ve Gaziantep halkımızın Emrah DOĞAN’ı desteklemelerini bekliyoruz.

GAZİANTEP'i temsil etmek üzere finalde yarışacak olan öğretmenimize bütün çevrenizle birlikte vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ederiz.

21 Haziran Cumartesi akşamı saat 21:00’dan sonra TRT MÜZİK kanalını izleyelim ve SMS’le Emrah DOĞAN’ı destekleyerek 1. Yapalım.

 

Başarılar Emrah DOĞAN…

 

                TÜRK EĞİTİM-SEN GAZİANTEP ŞUBE YÖNETİM KURULU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.