Türk Eğitim Sen'den Şubatta Atama Mektubu

Türk Eğitim Sen'den Şubatta Atama Mektubu

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERE DİLEKÇELİ DESTEK

Türk Eğitim-Sen ataması yapılmayan öğretmenlerin haklı mücadelelerine her zaman destek oldu. Sendikamız; gençlerimizin atama taleplerini her platformda dile getirdi, onlar için sayısız eylem yaptı, basın açıklamaları, basın toplantıları ile sorunlarını ülke gündemine taşıdı. Son olarak, Şubat ayında 30 bin atama yapılması için Abdi İpekçi Parkı’nda yaptıkları oturma eylemine de yürekten destek verdik.

Ataması yapılmayan öğretmenlerimiz, bu kez Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e hitaben bir dilekçe yazdı. 7 Aralık tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı’na ve Maliye Bakanlığı’na sunulacak dilekçeyi, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk imzaladı. Dilekçede; Şubat ayında 30 bin ek atama isteyen öğretmenler, Milli Eğitim Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı’ndan müjde beklediklerini dile getirdi.

Genel Başkan İsmail Koncuk, hem öğretmen ihtiyacının, hem de ataması yapılmayan öğretmenlerin beklentilerinin karşılanması için Şubat ayında mutlaka atama yapılması gerektiğini söyleyerek, Türk Eğitim-Sen’in Şubat ayında atama talebiyle Aralık ayında büyük bir eylem yapacağını kaydetti. Koncuk, Şubat ayında adil bir atama için tüm ataması yapılmayan öğretmenlerin eyleme katılmasını istedi.

Milli Eğitim Bakanına Yazılan Dilekçe İçin Tıklayınız

Maliye Bakanına Yazılan Dilekçe İçin Tıklayınız

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.