Türkiye Kamu-Sen 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Okuttu

Türkiye Kamu-Sen 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Okuttu

Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı yerleşkesi içinde bulunan Şehitler Camisinde okunan Mevlid’in ardından eller semaya şehitlerimiz için kalktı. Kılınan Cuma namazının ardından Genel Başkanımız Önder Kahveci, sendikalarımızın Genel Başkanları...

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve sendikalarımızın Genel Başkanları, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. yılına  sayılı günler kala o gece bombalanan ve 51 kahraman polisimizin şehit olduğu Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret ederek, şehitlerimizin ruhları için Mevlid-i Şerif okuttu.

Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı yerleşkesi içinde bulunan Şehitler Camisinde okunan Mevlid’in ardından eller semaya şehitlerimiz için kalktı. Kılınan Cuma namazının ardından Genel Başkanımız Önder Kahveci, sendikalarımızın Genel Başkanları ve Genel Merkez Yöneticilerimiz Polis Özel Harekat Daire Başkanı Selami Türker’le bir araya geldi.

KAHVECİ: TÜRK MİLLETİ HAİNLERE ASLA GEÇİT VERMEYECEKTİR

Genel Başkan Önder Kahveci ziyarette yaptığı açıklamada, şehitlerimizi rahmetle anarken, Türk milletinin o geceki kararlı duruşunun bu alçak darbe girişimini engellediğini ifade etti. Kahveci,“15 Temmuz alçak darbe girişimine teşebbüs edildiği o kara gecenin üzerinden neredeyse iki yıl geçti. Hain darbecilerin kendilerine ilk hedef seçtikleri yer Özel Harekat Daire Başkanlığı olmuş ve 51 kahraman özel harekat polisimiz burada şehit edilmiştir.

Aklını birilerinin emrine vererek onların direktifleri ile bu milletin tankını, topunu, uçağını, helikopterinin namlusunu yine bu milletin üzerine doğrultanları bu millet asla ama asla affetmeyecektir.

Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere Türk Milleti bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada asla fırsat vermeyecek, topraklarımız üzerinde planlanan kirli ve sinsi oyunlarını bozacaktır. Tarihin her döneminde yedi düvelle mücadele eden Türkiye Cumhuriyeti hain terör örgütleri ile de yılmadan, bıkmadan mücadelesine devam edecektir.

Türkiye Kamu-Sen camiası olarak bu hain darbe girişiminin 2. yıl dönümünde şehitlerimizi bir kez daha unutmadığımızı, onların emanetlerine her an sahip çıktığımızı hatırlatmak ve tüm hainlere, düşmanlarımıza karşı birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu güçlü bir şekilde ilan etmek üzere bugün buradayız.

Bu aziz vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizle birlikte o kara gecede burada şehit düşen kahraman özel harekat polislerimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, tüm milletimizi bu vatan üzerinde kirli hesap yapan şer güçlere karşı uyanık olmaya davet ediyorum” dedi.

SELAMİ TÜRKER: HER TÜRLÜ HAİN GİRİŞİME CANIMIZ PAHASINA KARŞI KOYACAĞIZ

Özel Harekat Daire Başkanı Selami Türker ise Türkiye Kamu-Sen’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Sizlerin desteği bizler için büyük bir güç kaynağıdır. Türk milletinin huzuru, birliği ve bekasına yönelik her türlü hain girişime karşı canımız pahasına karşı koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.