Türkiye Kamu-Sen Başkanlar Kurulu'ndan Devlet Bahçeli'ye Ziyaret

Türkiye Kamu-Sen Başkanlar Kurulu'ndan Devlet Bahçeli'ye Ziyaret

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerin ardından hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Genel Başkanımız Önder Kahveci ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çalışma hayatına ilişkin olarak görüş alışverişinde bulundu.

EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI 22 BİN TL YAPILDIKTAN SONRA ÜZERİNE TOPLU SÖZLEŞME GEREĞİ YAPILACAK ZAMLAR EKLENMELİDİR

Görüşmede özellikle Temmuz ayında en düşük memur maaşının 22 bin TL'ye yükseltilmesi konusu ele alındı. Genel Başkan Önder Kahveci, yaşanan ekonomik gelişmelere ve alım gücündeki düşüşe paralel olarak en düşük memur maaşının 22 bin TL’ye yükseltildikten sonra toplu sözleşme gereği yapılması gereken yüzde 6 zam ve enflasyon farkının bu artışın üzerine ilave edilmesi gerektiğini ifade etti. En düşük dereceli memur maaşına yapılacak bu artışların tamamının bütün memurlara aynı şekilde uygulanması gerektiğini, bu yolla kamu çalışanlarının alım gücünün korunabileceğini vurguladı.

BİRİNCİ DERECEYE ULAŞAN TÜM KAMU GÖREVLİLERİNE 3600 EK GÖSTERGE VERİLMELİDİR

Görüşmede ayrıca 1. dereceye ulaşmış bütün kamu görevlilerinin ek gösterge rakamlarının 3600’e yükseltilmesi ve Ağustos ayında yapılacak olan 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerine yönelik başlıklar da dile getirildi.

Genel Başkan Önder Kahveci ve Yönetim Kurulumuz, Türk memuruna verdikleri desteklerden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkürlerini sunarken, bundan sonraki süreçte de beklenti ve taleplerin sonuca ulaşması çerçevesinde destek beklediklerini ifade ettiler.

Nazik kabullerinden dolayı MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli'ye teşekkür ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.