Türkiye Kamu-Sen IOS ve Android Uygulamaları

Türkiye Kamu-Sen IOS ve Android Uygulamaları

Türkiye Kamu-Sen IOS ve Android mobil platformlarında, web sitemiz entegreli uygulamaları yayınlandı. Teşkilatımızın önem verdiği çalışmalar arasında yer alan Türkiye Kamu-Sen mobil uygulamaları üzerinden Konfederasyonumuza ilişkin bütün haberlere...

Türkiye Kamu-Sen IOS ve Android mobil platformlarında, web sitemiz entegreli uygulamaları yayınlandı. 
Teşkilatımızın önem verdiği çalışmalar arasında yer alan Türkiye Kamu-Sen mobil uygulamaları üzerinden Konfederasyonumuza ilişkin bütün haberlere ve web sitesinde yer alan bütün içeriklere erişim sağlanabiliyor.

Uygulamanın bir başka önemli özelliği ise bildirim uygulaması ile sitemize yeni eklenen içeriklerden, kullanıcıların anında haberdar olabilmesinin sağlanması… 

Konfederasyonumuz web sitesinde yer alan tüm işlemlerin uygulamalar üzerinden de yapılabileceğini belirten Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, “Türkiye Kamu-Sen olarak kamu görevlilerimizin Konfederasyonumuza ulaşabilirliğini artırmak amacıyla Android ve IOS platformlarına özel uygulama hazırlattık. Günümüzde yazılı ve görsel basının yerini hızla sanal kaynaklar almakta. Zaman ve mekân sınırı olmaksızın Türkiye Kamu-Sen’in erişilebilir olmasının başlıca yolu da akıllı telefon ve tablet uyumlu mobil uygulamalardan geçiyordu. 

Konfederasyonumuzun resmi sosyal hesaplarına Android ve IOS uygulamalarının da eklenmesi, Türkiye Kamu-Sen’in kamuoyu nezdinde bilinirliğini de artıracaktır. Bundan böyle uygulamalarımızı akıllı mobil cihazlarına yükleyen kullanıcılar, Konfederasyonumuzun tüm haber, eylem ve etkinliklerinden anında haberdar olabilecek, uygulama üzerinden ilan ve duyurulara ulaşabilecek.” dedi.   

Türkiye Kamu-Sen’i akıllı mobil cihazlarında takip etmek isteyen Android tabanlı işletim sistemine sahip kullanıcılar Google Play Store; IOS tabanlı işletim sistemine sahip kullanıcılar da Apple Store üzerinden “Türkiye Kamu-Sen” yazarak çıkan uygulamayı cihazlarına indirmek suretiyle uygulamalarımızı ücretsiz olarak kullanabilir, sitemizdeki tüm içeriklere mobil cihazlarından ulaşabilirler.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.