Türkiye Kamu-Sen'de Demokrasi Şöleni: 5 Sendikanın Genel Kurulları Yapıldı!

Türkiye Kamu-Sen'de Demokrasi Şöleni: 5 Sendikanın Genel Kurulları Yapıldı!

Konfederasyonumuza bağlı beş sendikamızda bugün genel kurul heyecanı yaşandı. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci Türk Sağlık-Sen 7. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden güven tazeleyerek Genel Başkan oldu.

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı 

*Türk Sağlık-Sen, 

*Türk Tarım Orman-Sen, 

*Türk Ulaşım-Sen, 

*Türk İmar-Sen,

*Türk Yerel Hizmet-Sen’de bugün genel kurul heyecanı yaşandı.

Başkent Ankara’da farklı otellerde gerçekleşen genel kurullarımız coşku içinde yapılırken, ülkemizin her bir köşesinden gelen üst kurul delegelerimiz bugün ve yarın yapılacak seçimlerde oylarını kullanarak önümüzdeki dört yıl boyunca sendikalarımızın yol haritasını belirleyecek Genel Başkan ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerini seçtiler.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Genel Başkanımız Önder Kahveci, sendikalarımızın genel başkanları ve yöneticileri, TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Doğan Köz, Ülkü Ocakları Ankara il Başkanı Abdullah Yüksel’de genel kurullara katılarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

ÖNDER KAHVECİ: YENİ SEÇİLEN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYOR, GÖREVDEN AYRILANLARA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

Sendikalarımızın Genel Kurullarını ayrı ayrı ziyaret ederek “Hayırlı olsun” diyen Genel Başkanımız Önder Kahveci, “Bugün Türk memurunun umudu Türkiye Kamu-Sen’imizin 5 ayrı sendikasının 7. Olağan Genel Kurullarını gerçekleştiriyoruz. Konfederasyonumuzun yiğit sevdalıları bugün başkent Ankara’mızın ayrı noktalarında Türk memurunun daha ileri gidebilmesi, kazanımlarının daha da çoğalması adına iradelerini ortaya koymaktadır. Beş ayrı sendikamızda yapılan seçimlerin camiamıza, memurlarımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. 

Ülkemizin her bir köşesinden Türkiye Kamu-Sen sevdası için yollara düşüp gelen delegelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye Kamu-Sen genel kurulları ile daha da güçlenecek, gerek alanda gerekse masada kamu görevlileri ve emeklilerimiz için mücadelesini yılmadan sürdürecektir. Ben bugün yapılan genel kurullarımızda görev alan yeni genel başkan ve yöneticilerimizi tebrik ediyor, görevlerinden ayrılan bu teşkilatın üzerinde emekleri olan tüm arkadaşlarıma yeni yaşamlarında mutluluklar diliyorum. Onların bilgi ve birikimleri bizlere her zaman yol gösterecektir. Toyumuz hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.  

YAŞAR YILDIRIM: TÜRKİYE KAMU-SEN BUGÜN BEŞ GENEL KURULLA BİR ŞÖLENE İMZA ATMAKTADIR

Genel Kurullarımıza katılarak hayırlı olsun dileklerini ileten MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım’da, teşkilat mensuplarımıza teşekkür etti. Yıldırım, “Kurulduğu 30 yıldan beri ortaya koyduğu tavır ve duruşla Türk memurunun gönlünde taht kuran Türkiye Kamu-Sen bugün beş sendikasının genel kurulu ile tam anlamıyla bir şölene imza atmaktadır. 

Hem masada hem alanda bugüne dek sayısız kazanıma imza atan işte bu teşkilat ve bu teşkilatın mensuplarıdır. Türkiye Kamu-Sen bizlerin göz bebeğidir. Kamu çalışanlarının hak ve menfaatleri konusunda ortaya koyduğunuz tavır ile beraber milli meselelerde de sadece devletinden taraf olan bir Kamu-Sen her türlü övgünün üzerindedir. 

Bizler sizlerin her zaman desteği olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, sendikalarımızın genel kurullarını bir kez daha tebrik ediyor, yeni seçilen arkadaşlarımız kutluyor, görevden ayrılanlara ise teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Yapılan seçimler neticesinde;

Türk Sağlık-Sen’de

Önder Kahveci (Genel Başkan)

Ümit Turhan (Genel Bşk. Yrd.)

Kenan Karaçam (Genel Bşk. Yrd.)

Mücahit Gökhan Şahin (Genel Bşk. Yrd.)

Mustafa Köse (Genel Bşk. Yrd.)

Kemal Kazak (Genel Bşk. Yrd.)

Orhan Yılmaz (Genel Bşk. Yrd.)


Türk Ulaşım-Sen’de

Mustafa Nurullah Albayrak (Genel Başkan)

Ömer Ağca (Genel Bşk. Yrd.)

İlker Çelikus  (Genel Bşk. Yrd.)

Muhsin Polat (Genel Bşk. Yrd.)

Mustafa Alcan (Genel Bşk. Yrd.)


Türk Tarım Orman-Sen, Türk İmar-Sen ve Türk Yerel Hizmet-Sen’de seçimler 20 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.