Türkiye Kamu-Sen'den Bakan Çavuşoğlu'na Ziyaret

Türkiye Kamu-Sen'den Bakan Çavuşoğlu'na Ziyaret

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Yönetim Kurulu üyeleri Dışişleri Bakanlığı’na yeniden atanan Mevlüt ÇAVUŞOĞLU’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Yönetim Kurulu üyeleri Dışişleri Bakanlığı’na yeniden atanan Mevlüt ÇAVUŞOĞLU’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Ankara 12 No’lu Şube Başkan Yardımcısı (Dışişleri Bakanlığı) Ahmet Hamdi EKTAŞ’ta hazır bulundu. 

Dışişleri Bakanlığı’nda gerçekleşen görüşmede dış politikada son dönemde yaşanan gelişmeler ile Dışişleri Bakanlığı ve AB Başkanlığı çalışanlarının sorunları birinci ağızdan dile getirilerek, konfederasyonumuz tarafından hazırlanan notlar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na tevdi edildi.

KAHVECİ: DIŞ POLİTİKADA MİLLİ DEĞERLERİMİZİ ÜSTTE TUTARAK KOŞULSUZ ŞARTSIZ DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, yeniden Dışişleri Bakanlığı görevine getirilen Sayın Çavuşoğlu’na başarılar diledi. Genel Başkanımız Kahveci, “Son dönemde ülkemizin dış politikadaki en önemli gündem maddelerinden biri olan Rahip Brunson olayı ve bu konuda emperyalist güçlerin ülkemiz üzerinde oynamak istedikleri sinsi oyunların farkındayız. Bu noktada üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzun bilinmesini isteriz. Türkiye Kamu-Sen olarak, geçmişte olduğu gibi bugünde her şartta Devletimizin ve Milletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha ilan ediyoruz” dedi.

MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU: YANIMIZDA OLDUĞUNUZU BİLMEK BİZE GÜÇ VERİYOR 

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rahip davasının sadece adli yönünün olmadığını, dış güçlerin ekonomi başta olmak üzere, ülkemiz üzerinde kötü emelleri olduğunu, Türkiye Kamu-Sen’in ise yanlarında olduğunu bilmenin kendilerine büyük bir güç ve moral verdiğini ifade etti.

Hayırlı olsun  ziyareti karşılıklı hediyelerin verilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.