Türkiye Kamu-Sen'den "Halep'te İnsanlık Ölmesin" Kampanyasına Destek

Türkiye Kamu-Sen'den "Halep'te İnsanlık Ölmesin" Kampanyasına Destek

Türkiye Kamu-Sen olarak, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının öncülüğünde başlatılan "Halep'te İnsanlık Ölmesin" isimli insani yardım ve sosyal duyarlılık kampanyasına konfederasyon olarak desteğimizi açıklamıştık.

Türkiye Kamu-Sen olarak, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının öncülüğünde başlatılan "Halep'te İnsanlık Ölmesin" isimli insani yardım ve sosyal duyarlılık kampanyasına konfederasyon olarak desteğimizi açıklamıştık. 

Bu bağlamda, “Halep’te İnsanlık Ölmesin” kampanyasına destek vermek isteyen üyelerimiz ve duyarlı vatandaşlarımız, aşağıda belirttiğimiz bağış yöntemleri ile Halep’e destek ve yardımlarını ulaştırabilirler.

 

BAĞIŞ YÖNTEMLERİ 

“Halep’te İnsanlık Ölmesin” kampanyasına katkıda bulunmak isteyen hayırseverler, aşağıdaki bağış yöntemlerinden dilediklerini kullanarak bağışta bulunabilecekler.

 

SMS İLE BAĞIŞ   

SMS bağışı yoluyla kampanyaya katılmak isteyen hayırseverler, tüm GSM operatörlerinin faturalı hatları üzerinden “HALEP” yazıp 5601’e SMS mesajı göndererek 10 TL tutarında bağışta bulunabilecekler.

 

ONLİNE BAĞIŞ

Türkiye Diyanet Vakfı web sayfası üzerinden bağış yapmak isteyen hayırseverler, bagis.diyanetvakfi.org.tr  adresinden tüm bankaların kredi kartı veya debit kartı ile online bağış yöntemiyle bağış yapabilecekler.

 

MAKBUZ KARŞILIĞI BAĞIŞ  

Kampanyaya nakit olarak bağış yapmak isteyen hayırseverler, Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri ile tüm İl ve İlçe müftülüklerine müracaat ederek makbuz karşılığında bağışta bulunabilecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.