Twitter'da Türkiye Kamu-Sen Rüzgarı Esti! #KamuSen28yaşında

Twitter'da Türkiye Kamu-Sen Rüzgarı Esti! #KamuSen28yaşında

Türkiye Kamu-Sen'in kuruluşunun 28. yılı münasebetiyle Twitter'da düzenlenen "KamuSen28yaşında" başlıklı etiket çalışmamız Türkiye gündemine oturdu.

Genel Başkanımız Önder Kahveci'nin attığı ilk tweet ile başlayan çalışmamız kısa sürede trend topic (TT) listesinde ilk sıralara yükseldi.

On binlerce tweetin atıldığı ve Türkiye gündeminin en ön sıralarına yerleşen "KamuSen28yaşında" etiketine başta kamu çalışanları olmak üzere üyelerimiz, teşkilat yöneticilerimiz, Türkiye Kamu-Sen'e gönül verenler ve siyasiler de katıldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, attığı tweet ile konfederasyonumuzun 28 yılını kutlarken, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, çeşitli siyasiler ve bürokratlar da konfederasyonumuzun 28. yılını kutladılar.

Haklı dava güçlü sendika, Verin yetkiyi görün etkiyi, Hormonla değil alın teri ile büyüyen sendika, Bizim ilkemiz önce ülkemiz… gibi on binlerce Tweetin atıldığı etkinlik gece geç saatlere kadar sürdü.

KAHVECİ: YILMADAN, YORULMADAN MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Konfederasyon Genel Başkanı Önder Kahveci, sosyal medyada Türkiye Kamu-Sen rüzgarının estiğini belirterek, 28 yıl önce ekilen fidanın bugün kocaman bir çınara dönüştüğünün altını çizdi.

Etiket çalışmamıza destek veren herkese teşekkürlerini sunan Genel Başkan Kahveci, 28 yıldır rotasında en ufak bir sapmanın olmadığı Türkiye Kamu-Sen'in, 28 yıldır olduğu gibi bundan sonrada Türk memurunun hak mücadelesinde yılmadan, yorulmadan mücadele edeceğine vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.