Üzücü Açıklama! “Bulunan Ceset Kayıp Öğretmene Ait Olabilir”

Üzücü Açıklama! “Bulunan Ceset Kayıp Öğretmene Ait Olabilir”

Tunceli Valiliği, Pülümür Çayı üzerinde bir erkeğe ait ceset bulunduğunu açıkladı. Vali Tuncay Sonel, cesedin 19 Haziran günü Tunceli-Erzincan karayolunun 46'ncı kilometresinde kaçırılan öğretmen Necmettin Yılmaz'a ait olabileceği ihtimali üzerinde...

Tunceli Valiliği, Pülümür Çayı üzerinde bir erkeğe ait ceset bulunduğunu açıkladı. Vali Tuncay Sonel, cesedin 19 Haziran günü Tunceli-Erzincan karayolunun 46'ncı kilometresinde kaçırılan öğretmen Necmettin Yılmaz'a ait olabileceği ihtimali üzerinde durduklarını söyledi.

Cesedin Pülümür Çayı'nın kıyısına vurmuş şekilde bulunduğunu belirten Vali Sonel şu bilgileri verdi: "Ceset tahribata uğradığı için tanınmaz halde. Bu da uzun süredir suda kaldığını gösteriyor.

Bulunan ceset Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Öğretmen Necmettin Yılmaz'ın ailesinden alınacak DNA örneği ile yapılacak karşılaştırma sonucunda kesin kimlik tespiti yapılacak." Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde görev yapan ve memleketi Gümüşhane'ye gitmek üzere yola çıkan öğretmen Necmettin Yılmaz, 16 Haziran günü Tunceli- Erzincan karayolunu kesen PKK'lı teröristler tarafından, aracı yakıldıktan sonra kaçılmıştı.

PKK terör örgütü daha sonra öğretmen Yılmaz'ı öldürdüklerini açıklamış, jandarma timleri Yılmaz'ın bulunması için operasyon başlatmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum