Yaygın Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Dikkatine!

Yaygın Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Dikkatine!

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Duyurusu

Genel Müdürlüğümüze bağlı halk eğitimi merkezleri ve olgunlaşma enstitülerince kurs açma onayı alınarak uygulanmakta olan “Aile Eğitimi Kurs Programı (0-18 Yaş)” kapsamında açılan Aile Eğitimi kurslarının eğitim materyalleri, Genel Müdürlüğümüzce bastırılarak, kursiyerlere ücretsiz dağıtılmak üzere uygulama yapan yaygın eğitim kurumlarına gönderilmektedir.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının 2. döneminde açılacak Aile Eğitimi kurslarına katılan kursiyerlere verilmek üzere ihtiyaç duyulan Aile Eğitimi materyallerinin istenmesi amacıyla “Kitap İstek Modülü” oluşturularak İhtiyaç duyulan Aile Eğitimi materyallerinin isteklerinin girilmesi ilgi yazı ile istenmiş ve ihtiyaç duyulan eğitim materyallerinin girişi yaygın eğitim kurumlarınca yapılmıştı.

 

İhtiyaç duyulan bu Aile Eğitimi materyallerinin bastırılıp dağıtılması işlemi, 23-27 Mart 2015 tarihleri arasında yapılmıştır. İhtiyaç duyulan malzemelerin il ve ilçenize daha önce giriş yaptığınız istek miktarı adedince gelip gelmediği önem arz etmektedir.

Bu nedenle merkezinize ulaşan materyal sayılarının, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün web sayfasında yer alan “e-yaygın” (e-yaygin.meb.gov.tr) otomasyon sistemi içerisinde bulunan “Kitap İşlemleri, Kitap Teslimat İşlemleri” başlığı altındaki AİLE EĞİTİMİ bölümünden açılan “2014-2015 eğitim-öğretim yılının 2. Dönem” kısmından sisteme 10/04/2015 tarihine kadar girilmesi gerekmektedir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.