Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğünden:

 

Üniversitemiz Tıp Fakültesi İç Hastalıkları ve Radyoloji Anabilim Dalı, Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Endüstri ve Sistem Mühendisliği Bölümü ve Fen- Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümlerinde açık bulunan Doçent kadrolarına 2547 sayılı Yasanın 25. maddesine gore, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Agrobiyoteknoloji Alanında açık bulunan Profesör kadrosuna 2547 sayılı Yasanın 26. maddesine gore tam zamanlı statüde öğretim üyeleri alınacaktır.

Doçent kadrosu için; Başvuracak adayların 2547 sayılı Kanun’un 25. maddesinde belirtilen şartlar ile başvurduğu Bölümü/Anabilim Dalını belirttikleri müracaat dilekçelerine özgeçmişlerini, 1 adet fotoğraflarını, nüfus cüzdan suretlerini, doçentlik belgelerini, bilimsel yayınlarını, kongre-konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını ve eğitim-öğretim faaliyetlerini kapsayan ve belgeleyen 4 (Dört) takım dosyayı da ekleyerek Rektörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Profesör kadrosu için; Başvuracak adayların 2547 sayılı Kanun’un 26.maddesinde belirtilen şartlar ile başvurduğu Bölümü/Anabilim Dalı ve başlıca araştırma eserini belirttikleri müracaat dilekçelerine özgeçmişlerini, 1 adet fotoğraflarını, nüfus cüzdan suretlerini, doçentlik belgelerini, bilimsel yayınlarını, kongre-konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını ve eğitim-öğretim faaliyetlerini kapsayan ve belgeleyen 6 (Altı) takım dosyayı da ekleyerek Rektörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir. Biyolojik gübre ve bitki besleme konularında uzman, ulusal ve uluslararası proje deneyimi olan adayların başvurusu beklenmektedir. Son başvuru tarihi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 günlük sürenin bitimidir. Müracaatlar şahsen yapılacaktır. Süresi içinde yapılmayan ve eksik evrakla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanla ilgili tüm bilgiler Üniversitemizin www.yeditepe.edu.tr adresinde yer almaktadır.

 

Fakülte

Anabilim Dalı/Bölümü

Kadro

Ünvanı

Adet

Fen- Edebiyat Fakültesi

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü

Doçent

1

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

Endüstri ve Sistem Mühendisliği Bölümü

Doçent

1

Diş Hekimliği Fakültesi

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı

Doçent

2

Tıp Fakültesi

İç Hastalıkları Anabilim Dalı

Doçent

1

Tıp Fakültesi

Radyoloji Anabilim Dalı

Doçent

2

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

Genetik ve Biyomühendislik Bölümü (Agrobiyoteknoloji Alanı)

Profesör

1

 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.