Yemen Bakanı Ankara Bilim ve Sanat Merkezi’ni Ziyaret Etti

Yemen Bakanı Ankara Bilim ve Sanat Merkezi’ni Ziyaret Etti

Ankara Bilim ve Sanat Merkezi Yemen Milli Eğitim Bakanı Sayın Abdulrazag Al-Ashwal ve heyetini ağırladı.

Ziyarette bakana, Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Mustafa BALOĞLU, Mamak İlçe Kaymakamı Ertuğrul KILIÇ, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin DURMUŞ ve kalabalık bir grup eşlik etti.

Merkezdeki yönetici ve öğretmenlerle bir araya gelen bakan, Türkiye’de eğitimde çok güzel uygulamalar olduğuna değinerek, bu tecrübeyi kendi öğrencilerine de aktarmak istediğini, üstün yetenekli öğrencilerin eğitimi konusunda destek eğitim veren Ankara Bilim ve Sanat Merkezi’nin çalışmalarını da yerinde incelemek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiğini ifade etti.

Merkezin birimlerini tek tek gezen Sayın Al-Ashwal, her birimin danışman öğretmeni ile bilgi paylaşımında bulundu ve sorularına yanıt aldı. Ardından merkez öğrencilerinin tasarladığı roket, öğretmenler tarafından, uçuruldu.

Sayın Al-Ashwal’a merkez öğrencisinin yazdığı, Uluslar arası Sanat Eğitimi Proje Olimpiyatı’nda Kaligrafi alanında derece alan eser hediye edildi.

image001-015.jpgimage002-015.jpgimage003-013.jpgimage004-008.jpgimage005-004.jpgimage006-004.jpgimage007-002.jpgwww.turkiyeegitim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.