Yusuf Tekin'den Şok Açıklamalar: Beni tehdit ettiler

Yusuf Tekin'den Şok Açıklamalar: Beni tehdit ettiler

Paralel örgütün 'terörist' diye dinlemeye aldığı Milli Eğitim Müsteşarı Yusuf Tekin: Darbe ajandası önceden hazırlanmış, dershane ile start verdiler

Ekrem Dumanlı'nın Zaman gazetesinden hedef gösterip, polislerin 'Terörist' diye dinlemeye aldığı Milli Eğitim Bakanı Müsteşarı Yusuf Tekin'in bu süreçte kendisiyle birlikte eşini ve kızı da takip edip tehdit ettikleri ortaya çıktı.

Yusuf Tekin, konu hakkında Sabah Gazetesi'ne konuştu. İşte o açıklamalar:

"Beni daha Müsteşar olmadan tehdit etmeye başladılar. Kızımı ve eşimi dışarıda takip ederek tehdit ettiler. Anlıyoruz ki, bu örgüt darbe ajandasını dershane sürecinden çok önce hazırlamış, dershaneyi bahane ederek savaşı başlattılar" dedi. Önceki gün SABAH gazetesinin "Müsteşar bir anda terörist oldu" başlığı ile gündeme getirdiği, Ekrem Dumanlı'nın talimatıyla hedef gösterilen Yusuf Tekin, dershane krizi sürecinde yaşananları şöyle anlattı: 

ÖNCEDEN HAZIRLANMIŞ: 
Ekrem Dumanlı'nın Zaman gazetesinin manşetten duyurduğu 'Eğitime darbe' başlıklı haberde, Milli Eğitim Bakanlığı içinde 1 yıl boyunca yapılan toplantılardan farklı farklı bilgiler toplanmış. Maksat habercilik olsa, ilk aldıkları bilgiyi hemen haber yaparlardı. Ancak kasım ayına kadar beklediler. Yerel seçimlere 5 ay kala, kendileri açısından en meşru görülebilecek bir yerden yani dershaneler mevzusundan savaş hareketini başlattılar. 

TEHDİT ETTİLER: 
MEB'de dershanelerin dönüşüm sürecinde, arkadaşlarıyla sinemaya giden kızımı çıkışta birkaç kişi yanına gelerek, "Babana söyle dershane mevzusunu kapatsın. Yoksa onun için iyi olmaz" diye tehdit ettiler. Aynı şekilde eşime de uzun süre takip ettikleri ortaya çıktı. Yabancı biri işyerine gelerek 'Bu konuyu kapatsın, sizin için iyi olmayacak" diye tehdit etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum