Yüzümüzü güldür Kartal

Yüzümüzü güldür Kartal

UEFA Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamak isteyen Siyah-Beyazlı takımın rakibi CSKA Sofya. Beşiktaş Bulgar rakibinin karşısına tam kadro çıkacak. Quaresma'nın oynayıp oynamayacağına Schuster karar verecek

Bu sezon takımlarımız Avrupa Kupaları'nda vasat bir performans bile gösteremedi. Fenerbahçe, önce Şampiyonlar Ligi'ne, ardından UEFA'ya veda etti. Daha sonra UEFA Avrupa Ligi'ne havlu atan kulüpler kervanına Galatasaray ile Trabzonspor da katıldı. Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Bursaspor ise, kendi sahasında oynadığı karşılaşmada oldukça ağır bir yenilgi alarak Türkiye'yi üzdü. Bu akşam ise UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş sahne alıyor. Siyah-Beyazlı ekibimiz Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımını yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarına galibiyetle başlamak istiyor.


MAÇIN HAKEMİ FRANSIZ
FransIz hakem Laurent Duhamel'in yöneteceği karşılaşma saat 22.05'te başlayacak. Karşılaşmada Duhamel'in yardımcılıklarını Stephane Duhamel ve Christophe Capelli yapacak. Maçın ilave yardımcı hakemliklerini Olivier Thual ve Clement Turpin yaparken, dördüncü hakem olarak da Wilfried Bien görev alacak. Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Ricardo Quaresma, teknik direktör Bernd Schuster'in görev vermesi halinde takımdaki yerini alabilecek. Grubun diğer maçında ise Portekiz'in Porto takımıyla Avusturya'nın Rapid Wien ekibi, Porto'daki Dragao Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Akşam

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.