23 Nisan 2014 Milli Piyango çekiliş sonuçları

23 Nisan 2014 Milli Piyango çekiliş sonuçları

Milli Piyango çekiliş sonuçları 2014, (23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı) - Milli Piyango sonuçları sıralı tam listesi turkiyeegitim.com adresinde. Herkesin merakla beklediği çekiliş sonuçları.

Milli Piyango bileti hangi bilete vuracak.

 

MİLLİ PİYANGO 23 Nisan 2014 SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

23 Nisan Milli Piyango Çekilişi Sonuçları Sorgula! - 23 Nisan Milli Piyango Sıralı Tam Liste Çekiliş Sonucu .23 Nisan Milli Piyango çekiliş sonucu ne zaman?  23 Nisan Milli Piyango çekilişi saat kaçta? 23 Nisan Milli Piyango biletlerinizi hemen sorgulayın. 23 Nisan Milli Piyango çekilişi sonuçları açıklandı işte kazanan talihliler turkiyeegitim.com'da...

 

 

Milli Piyango çeyrek bilet, yarım bilet ve tam bilet? Milli Piyango kimler kazanacak? Milli Piyango için geri sayım başladı.

 

Milli Piyango çekiliş sonuçları sıralı tam listesi (Milli Piyango çekilişi) - 2014 Milli Piyango çekiliş sonuçları.

 

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Milli Piyango çekiliş listesi an ve an güncellenecektir. turkiyeegitim.com olarak Milli Piyango  çekilişi web sayfası olarak sitenize kaydedebilir ve Milli Piyango resmi sitesi ile birlikte turkiyeegitim.com ana sayfasını takip edebilirsiniz. www.turkiyeegitim.com

 

Milli Piyango çekilişi tam listesi öğrenmek isteyenler aktif linkleri tıklayarak Milli Piyango dev ikramiyesi için arama yapabilirler. Milli Piyango sonuçları sıralı olarak tam liste şeklinde ana sayfamızda ve haberlerimizde yayınlanacaktır.

 

Milli Piyango talihlileri ise yine aynı şekilde belli olur olmaz ana sayfamızda var olacaktır.

 

 

 

Milli Piyango Piyango sonuçları anlık olarak sayfamızda güncellenecektir.Milli Piyango ana sayfası ise o anlarda yavaşlayacağı için size en yakın olaran turkiyeegitim.com ana sayfamızdan hizmet vereceğimiz.

 

 

 

Milli Piyango bilet kontrol ve Milli Piyango kazananlar listesi ise ilerleyen günlerde sizinle paylaşacağız. Milli Piyango kazanan kişiler ise kendilerini açıklayacak mı merak konusu? Şayet Milli Piyango 2014 kazananlar kendilerini açıklarlarsa sizlerle paylaşacağız.

 

Milli Piyango şans oyunlarının en gözdesi olan ve yılın en özel gününde çekilişi olan Milli Piyango çekiliş sonuçları için aktif olan linkleri tıklamalısınız. Milli Piyango 23 Nisan 2014 sonuçları sorgulama için tıklayınız

 

Milli Piyango zenginleri ise çekilişten 1 gün sonra belli olacak ama Milli Piyango çekilişi sonrasında MPİ tarafından hangi illere çıkacağı ise hemen söylenecektir. Milli Piyango bileti olanlara ise zaman geçirmeden biletlerinizi kontrol etmelisiniz. Milli Piyango zaman aşımı ne kadar? sorusunun cevabı ise 8 ay.

 

Milli Piyango çekilişi, Milli Piyango çekiliş sorgulama ve Milli Piyango çekiliş listesi sorgulama sayfaları bu sayfamızda mevcuttur.

 

Milli Piyango numaraları sorgulama adresi MPİ ile eş zamanlı olarak turkiyeegitim.com sayfasında olacaktır. Milli Piyango müdürlüğü sorgu sayfası ve Milli Piyango müdürlüğü sıralı tam listesi için adres çubuğunuza turkiyeegitim.com yazarak Milli Piyango sonuç sayfasına ulaşabilirsiniz. Şayet turkiyeegitim.com mobil sitesinden ulaşmak isteyenler ise android telefonlarından turkiyeegitim.com mobil kurulumunu yaparak Milli Piyango çekiliş sonuçlarına ulaşabilirsiniz....

 

 

Milli Piyango Nedir?

 

Milli Piyango çekilişleri her ayın 9, 19, ve 29'uncu günleri çekiliş yapılacak şekilde uygulanır. Belirtilen tarihlerde veya bu tarihlerin dışında, çekiliş günleri ve planları farklı özel çekilişler düzenlenebilir. Her yıl 31 Aralık günü yılbaşı özel çekilişi yapılır. Yönetim Kurulu, çekiliş tarihleri ile özel çekiliş tarihlerini belirlemeye-değiştirmeye veya kaldırmaya yetkilidir. İkramiyelerin ödenmesine esas olarak MPİ İdare ve satış merkezleri yetkilidir.

 

Milli Piyango Oyun Kuralı ve Tarihçe:

 

Milli Piyango bastırılmış numaralı biletlerin satılarak, adet ve tutarları önceden belirlenmiş ikramiyeleri kazanacak numaraların belirli günde çekilecek kura 'çekiliş' ile saptanması esasına dayanan şans oyunudur.

 

Milli Piyango çekilişleri her ayın 9, 19, ve 29'uncu günleri çekiliş yapılacak şekilde uygulanır. Belirtilen tarihlerde veya bu tarihlerin dışında, çekiliş günleri ve planları farklı özel çekilişler düzenlenebilir. Her yıl 31 Aralık günü yılbaşı özel çekilişi yapılır. Yönetim Kurulu, çekiliş tarihleri ile özel çekiliş tarihlerini belirlemeye, değiştirmeye veya kaldırmaya yetkilidir. İkramiyelerin ödenmesine esas olarak İdare ve satış merkezleri yetkilidir.

 

 

 

Başbayiler ile sanal ortam bayileri İdare ile imzaladıkları sözleşmede belirtilen tutara kadar diğer bayiler ise son üç rakama (son üç rakam dahil) kadar isabet eden ikramiyeleri ödemek zorundadır.

 

Bayiler, son dört veya beş rakamına göre isabetli biletlerin de, ikramiyelerini ödeyebilirler.

 

Talihlilere ödenecek ikramiyelerden 1.000.000.- ( Bir milyon TL.) ve daha büyük ikramiyeler, yıl içerisinde yapılacak diğer çekilişlere ait büyük ikramiye Genel Müdürlükçe, bunların altında kalan diğer ikramiyeler Şube Müdürlüklerince ödenir.

 

MPİ İdaresi gerekli gördüğü hallerde, ikramiye ödeme limitlerini arttırmaya ve eksiltmeye yetkilidir.

 

Milli Piyango'da İkramiyeler bir yıllık zamanaşımı süresine tabi olup, çekiliş tarihinden itibaren bir yıl içinde ibraz edilmeyen biletlerin ikramiyeleri zamanaşımına uğrar ve bu biletlere ikramiye ödemesi yapılmaz. Zamanaşımına uğrayan ikramiyeler İdareye gelir kaydolunur. Zamanaşımı süresinin hafta sonu veya resmi tatile rastlaması halinde, izleyen ilk işgünü mesai bitimine kadar ikramiye ödenir.

 

Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için, biletin ikramiye kazanan numaralardan birini ihtiva etmesi, çekiliş tarihi, ikramiye ve seri numarası, fiyat ve kupür itibariyle herhangi bir kuşkuya meydan vermeyecek şekilde kendini ibraz eder nitelikte olması gerekir. Kendini ibraz eden biletlerden; ikramiye numaralarının dışında kalan diğer yerlerinden yırtılmış veya kopmuş olup parçaları mevcut olan ve ikramiye kazanan numaraları açık bir şekilde okunanlara da ikramiye ödenir. Mpi İkramiye isabet eden numaraları üzerinden yırtılmış veya kopmuş olup, parçaları mevcut olan biletlerin ikramiyesi ancak, mpi İdare veya satış merkezleri tarafından yapılacak inceleme sonucunda ödenebilir. Bu şekildeki biletlerden bayi ödeme yetkisindeki ikramiyeler satış merkezi yöneticisinin kararı, daha büyük ikramiyeler ise İdare merkezi onayı ile ödenir. İkramiye kazanan numaralardan hiç birini ihtiva etmeyen ya da kendini ibraz eder nitelikte olmayan; sahte, tahrifat yapılmış, zamanaşımına uğramış, iptal edilmiş, ödendi damgası sığacak kadar veya daha büyük parçası kopmuş ve parçaları mevcut olmayan biletlere ikramiye ödenmez.

 

Kendini ibraz eder nitelikte olmak kaydıyla, sehven ödendi damgası basılmış olan biletlerin, ait olduğu çekilişin yapılacağı tarihten en geç bir gün önce mesai sonuna kadar satış merkezlerine bilet hamili tarafından dilekçe ekinde ibraz edilmesi ve bu dilekçenin yine çekilişten bir gün önce İdare merkezine gönderilmesi halinde, bu biletlere isabet eden ikramiyeler ödenir.

 

MİLLİ PİYANGO 23 Nisan 2014 SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.