AKM'den  Dev Hizmet! Türk Masalları Artık Cepte

AKM'den Dev Hizmet! Türk Masalları Artık Cepte

Atatürk Kültür Merkezi'nin öncülüğünde hayata geçen Masal Masal Türkiye mobil uygulaması, Türk masallarını cebinize taşıyor. Çocuklarınızın, Türk kültürünün zengin masallarıyla büyüme fırsatını yakalaması ve milli değerlerinizi gelecek nesillere aktarmada

Türk Masalları Artık Cebinizde! Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığının öncülüğünde hayata geçen bu proje, Cumhuriyet Türkiyesi'nde bir ilk olma özelliği taşıyor.

Masal Masal Türkiye mobil uygulaması ile çocuklarınız ve torunlarınız, Türk kültürüne ait masallarla büyüme fırsatını yakalayacak. Telefonlarına indirilen uygulama sayesinde, Türk masalları artık her an yanlarında olacak. Bu proje, milli değerlerimizi ve kültürümüzü gelecek nesillere aktarmada önemli bir adımı temsil ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı, Türk masallarını modern teknolojiyle buluşturarak, bu mirası yaşatma konusundaki öncü rol oyandı.

İçinde Yedi bölgeden beş türde yüzlerce masalın bulunduğu, çocuklara özel masalların hem okuyup hem dinleyebildiği, İstediğiniz masalı istediğiniz yöre ağzıyla dinleme imkanına sahip olan Masal Masal Türkiye mobil uygulamasını telefonunuza indirebilirsiniz.

İndirme tamamlandıktan sonra giriş yaparak profilinizi oluşturun ve nice masalları keşfedebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.